נמל התעופה בן גוריון צפוי להתמלא בכ-1.8 מיליון נוסעים בסך הכל במהלך חודש אפריל ובשיחה עם פנחס עידן, יו"ר ועד עובדי רשות שדות התעופה, הוא מספר על מחסור בעובדים ומציע להגיע לנתב"ג עם סבלנות.
"אנחנו בערך בכ-70-75 אחוזים מכמות העובדים הנדרשת. ייתכנו עיכובים ביציאה מהארץ, תורים ואפילו עיכובים מסוימים בחלק מהטיסות. צריך להגיע עם סבלנות. אנחנו עושים כל שביכולתנו כדי להצליח לעמוד בדרישות ובביקושים, מאמינים ומקווים שיהיה בסדר".
במהלך חג הפסח צפויות לפעול בנתב"ג כ-50 חברות תעופה שונות וביניהן שתי חברות תעופה אמריקניות, דלתא ויונייטד, חברות הלואוקוסט ריינאייר ו-וויז אייר, קבוצת לופטהנזה וחברות רבות נוספות.
על פי ההערכת, ישראלים רבים צפויים לבקר בין היתר ביעדי יוון השונים, קפריסין, איטליה, ארה"ב, תאילנד ומדינות נוספות. יום השיא בנתב"ג צפוי להיות 10 באפריל, עם כ-80 אלף נוסעים שצפויים לעבור שם ביממה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו