"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סימני המלחמה: זה מה שקרה בחודש שעבר בנתב"ג

דו"ח חודש נובמבר של רשות שדות התעופה חשף את המספרים מאחורי היעדרותן של חברות התעופה הזרות מישראל • מה היעד אליו טסו הכי הרבה תיירים ישראלים ואיזו חברת תעופה עבדה ללא הרף?

,עודכן
0השמעה
נתב"ג ריק בזמן מתקפת חיזבאללה. צילום: יוסי זליגר

היעדרות חברות התעופה הזרות, מובילה לכך שהנתונים בנמל התעופה בן גוריון משתנים באופן משמעותי מאלו שהיינו רגילים לראות בתקופה שקדמה למלחמה. כעת, בדו"ח של רשות שדות התעופה עבור חודש נובמבר, עולים נתונים מעניינים.

חברת התעופה הפעילה ביותר בנתב"ג באופן לא מפתיע היאאל על, שהפעילה לא פחות מ-57 אחוזים מכלל הטיסות בנמל התעופה בן גוריון במהלך החודש החולף. במקום השני ניצבת ישראייר עם כ-12 אחוזים מכלל הטיסות ובמקום השלישי ארקיע עם 9.4 אחוזים מכלל הטיסות.

בראש הרשימה, באופן לא מפתיע,צילום: קוקו

בגזרת חברות התעופה הזרות, פליי דובאי הפעילה 6 אחוזים מכלל הטיסות בנתב"ג והטיסה 51 אלף נוסעים, מיד אחריה בלו בירד עם 3.4 אחוזים אתיופיאן איירליינס, אתיחאד, טוס איירווייז וסמארטווינגס הפעילו קצת יותר מאחוז אחד כל אחת במהלך החודש החולף.

היעד שאליו טסו הכי הרבה ישראלים הוא איחוד האמירויות, עם כ-97 אלף נוסעים, כאשר רבים מהישראלים המשיכו ממנו ליעדים רחוקים יותר וביניהםתאילנד. רבים מהישראלים גם נשארו לנפוש בדובאי או אבו דאבי, שם מתחילה העונה ממש בתקופה הנוכחית. ארצות הברית במקום השני עם כ-95 אלף נוסעים. במקום השלישי ניצבת יוון עם 68 אלף נוסעים וברביעי איטליה עם 55 אלף נוסעים.

דובאי. חביבה על התייר הישראלי,צילום: GettyImages

את העשירייה הראשונה משלימות קפריסין, גיאורגיה, צרפת, אנגליה, הונגריה וספרד, בסדר הזה, כאשר לקפריסין המריאו כ-53 אלף נוסעים ולספרד כ-36 אלף נוסעים. בהתפלגות לפי נמל תעופה, דובאי במקום הראשון, אתונה בשני, לרנקה בשלישי, פריז (שארל דה גול) במקום הרביעי, בודפשט במקום החמישי JFK בניו יורק במקום השישי, פראג במקום השביעי, רומא בשמיני ובנגקוק במקום התשיעי.

בסך הכל, עברו בנמל התעופה בן גוריון 859 אלף נוסעים במהלך חודש נובמבר, מתוכם המריאו לחו"ל 417 אלף נוסעים ו-442 אלף חזרו לישראל. סך הכל עברו בנתב"ג 6,982 מטוסים, 3,486 המריאו מישראל וכל השאר נחתו בנתב"ג.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר