"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שימו לב: תנאי כניסה חדשים לאמירויות

מתכננים לבקר בקרוב בדובאי? זה בדיוק הזמן להציץ בדרכון שלכם, כדי להימנע מאי נעימות בכניסה למדינה • על פי דיווחים של "פליי דובאי", מי שהנפיק דרכון שתקף לשנה, יזדקק להנפיק ויזה כדי להיכנס לדובאי

0השמעה
איחוד האמירויות , רויטרס
איחוד האמירויות. צילום: רויטרס

איחוד האמירויות נחשבת לאחת מהמדינות המבוקשות ביותר בקרב תיירים ישראלים בתקופה הזאת. כעת, באמירויות מפרסמים עדכון בנוגע לכניסה למדינה, עדכון שישפיע בעיקר על מי שמחזיק בדרכון שבתוקף שניתן לו מלכתחילה היה לשנה. על פי ההודעה של פליי דובאי, מי שהנפיק דרכון שהתוקף שניתן לו מלכתחילה היה לשנה, יצטרך להנפיק ויזה כדי להיכנס לדובאי.

זה הזמן לבדוק תוקף, צילום: Gettyimages

"החל מ-7 בדצמבר, נוסעים המחזיקים בדרכון ישראלי שהוציאו לשנה בלבד, לא יתקבלו לטיסה לדובאי ללא ויזה מראש", כתב בהודעה של פליי דובאי. "שימו לב שהנוהל לא מתייחס לתאריך פקיעת התוקף של הדרכון, אלא על משך הזמן שניתן להשתמש בדרכון".

בחברה מדגישים שהנהלים החדשים לא תקפים לטיסות עם קונקשן בדובאי וכי הדרכון חייב להיות בתוקף של שישה חודשים מהכניסה לדובאי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר