"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בנתב"ג מאשרים: השינוי שיתחיל מיום שני הקרוב

ברשות שדות התעופה מאשרים כי טרמינל 1 ייסגר גם לפעילות פנים ארצית, כאשר הוא צפוי להישאר סגור עד סוף חודש מרץ • מרשות שדות התעופה נמסר: "כל הטיסות הפנים ארציות יפעלו מטרמינל 3 בלבד"

,עודכן
0השמעה
אולם הנחיתות. טרמינל 3 בנתב"ג. צילום: יהושע יוסף

חברות הלואוקוסט כבר לא פועלות בישראל וטרמינל 1 נסגר לפעילות בינלאומית כבר לפני כמה שבועות. כעת, מאשרים ברשות שדות התעופה לאחר פניית "ישראל היום", כיטרמינל 1ייסגר גם לפעילות פנים ארצית. המשמעות היא שהטיסות הפנים ארציות יופעלו גם כן מטרמינל 3, בדומה לטיסות הבינלאומיות.

נכון לעכשיו, טרמינל 1 צפוי להישאר סגור עד סוף חודש מרץ. עם זאת, בתקופה האחרונה ישנן שיחות מול חברות הלואוקוסט שמבקשות לפתוח את טרמינל 1 כחלק מאפשרות החזרה שלהן לישראל.

טרמינל 1 בנתב"ג,צילום: יוסי זליגר

עד כה, לא התקבלה החלטה על פתיחה מוקדמת של טרמינל 1 ובשלב זה כאמור, הוא צפוי להישאר סגור עד סוף חודש מרץ השנה.

מרשות שדות התעופה נמסר: "החל מיום שני, 2 בדצמבר 2024, ונכון לעכשיו עד סוף חודש מרץ 2025, כל הטיסות הפנים ארציות הפועלות בנתב"ג ובכללן הטיסות לאילת, יפעלו מטרמינל 3 בלבד. במהלך התקופה יבוצעו בטרמינל 1 עבודות שדרוג ותחזוקה. בכל מקרה, מומלץ להתעדכן בלוח הטיסות של נתב"ג".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר