"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חמש חברות תעופה גדולות בהודעה משמעותית לטסים מישראל

קבוצת לופטהנזה, שכוללת את סוויס, אוסטריאן, בראסלס ויורווינגס - מאריכה את השעיית טיסותיה לישראל עד 15 בדצמבר • חברת התעופה הראשית לופטהנזה דוחה את טיסותיה גם, לתאריך רחוק יותר

, עודכן
0השמעה
צפי לעיכובים בטיסות (ארכיון) , איי.פי.
צפי לעיכובים בטיסות (ארכיון). צילום: איי.פי.

בעקבות הערכת מצב, קבוצת לופטהנזה מאריכה את השעיית טיסותיה לישראל עד 15 בדצמבר, כולל. חברות התעופה שמאריכות את תוקף הביטולים בקבוצת לופטהנזה עד 15 בדצמבר הן סוויס, אוסטריאן, בראסלס ויורווינגס.

לצד זאת, חברת התעופה לופטהנזה עצמה, מאריכה את השעיית טיסותיה מישראל ולישראל עד 31 בדצמבר, זאת עקב סיבות תפעוליות.

מטוס לופטהנזה, צילום: יח"צ

דובר קבוצת לופטהנזה מסר: "הקבוצה מציעה לנוסעים אשר מושפעים מהביטולים אפשרות לביטול הכרטיסים ללא עלות או הזמנה מחדש. קבוצת לופטהנזה מצרה על אי הנוחות שנגרמת ללקוחותיה בעקבות המצב".

בנוסף לקבוצת לופטהנזה, גם חברת התעופה הספרדית איבריה אקספרס מבטלת את טיסותיה מישראל ולישראל עד 31 בינואר.

נכון להיום, מעטות חברות התעופה הזרות שטסות לישראל, כאשר רבות מהן ביטלו את הטיסות לישראל ומישראל עד השנה הבאה וביניהן וויז אייר, איזיג'ט, דלתא, אמריקן איירליינס וחברות תעופה זרות רבות נוספות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר