"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שלוש חברות הודיעו: מאריכים את ביטולי הטיסות לישראל

חברות תעופה נוספות האריכו את הביטולים לישראל וממנה • זאת למרות שהאיחוד האירופי ביטל את ההמלצה שלא להיכנס לשטח האווירי של המדינה

,עודכן
0השמעה
הצעיר נעצר בנתב"ג. צילום: יוסי זליגר

חברות תעופה זרות רבותממשיכות לבטלאת הטיסות לישראל, למרות הסרת ההמלצה של האיחוד האירופאי שלא לטוס בשמי ישראל.

הארכת ביטולי הטיסות החלה בשבוע שעבר, כפי שפרסמנו כאן בישראל היום בפרסום ראשון, כאשר וויז אייר ביטלה את הטיסות לישראל עד השנה הבאה. כעת, שלוש חברות נוספות מאריכות את ביטולי הטיסות לארץ.

מאריכים את הביטול. לוט,צילום: משה שי

חברת התעופה הפולנית לוט הודיעה כי כל הטיסות לישראל וממנה מבוטלות עד 12 בנובמבר, חברת התעופה היוונית אג'יאן מבטלת את כל הטיסות עד 6 בנובמבר וחברת התעופה הלטבית אייר באלטיק הודיעה שתבטל את כל הטיסות לישראל עד 30 בנובמבר.

קבוצת לופטהנזה תמשיך לבטל?

קבוצת התעופה שכוללת חמש חברות תעופה משמעותיות, לופטהנזה, סוויס, אוסטריאן, בראסלס ויורו ווינגס, ביטלה את כל הטיסות לישראל וממנה עד 31 באוקטובר.

עם זאת, כשנכנסים לאתר של לופטהנזה מוצאים כי החברה לא מוכרת טיסות לישראל עד 10 בנובמבר. נכון לעכשיו עדיין לא יצאה הודעה רשמית בעניין הארכת הביטולים של הקבוצה, שנחשבת לאחת המשמעותיות והמשפיעות בעולם התעופה.

יחזרו רק בשנה הבאה. דלתא,צילום: אי.פי

כזכור, חברות נוספות האריכו לאחרונה את ביטולי הטיסות לישראל ובהן איבריה אקספרס, ITA וחברות תעופה נוספות מאירופה ולצדן חברת התעופה דלתא האמריקנית שביטלה עד האביב בשנה הבאה, כמו גם אמריקן איירליינס. יונייטד האמריקנית לא נוקבת בתאריך, אך ביטלה עד להודעה חדשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר