"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר החיסול: האיחוד האירופאי ממליץ להימנע מלטוס בשטח האווירי של ישראל או לבנון

ההמלצה תקפה עד ה-31 באוקטובר בשלב זה וזאת בעקבות המצב הביטחוני • חברת "וויז אייר" הודיעה כי היא משהה את טיסותיה לישראל ל-48 שעות הקרובות

,עודכן
0השמעה
מטוס (אילוסטרציה). צילום: אי.אף.פי

ביטולי טיסות נוספים בדרך?האיחוד האירופאי פרסם המלצה רשמית לחברות התעופה, על פיה היא ממליצה להמנע מלטוס בשטח האווירי של ישראל או לבנון במהלך החודש הקרוב. חברת "וויז אייר" הודיעה כי עקב ההסלמה, החברה מאשרת כי היא משהה את טיסותיה לישראל ל-48 שעות הקרובות.

ההמלצה של האיחוד האירופאי תקפה עד 31 באוקטובר בשלב זה וזאת בעקבות המצב הביטחוני בישראל ובלבנון.

ביירות בבוקר שאחרי החיסול,צילום: אי.אף.פי

המלצה שכזו עשויה לגרום לחברות תעופה רבות לבטל או לשנות את טיסותיהן לישראל. עד כה, לא התקבלו החלטות חדשות מצד חברות התעופה הזרות מאז ההכרזה עלחיסולו באופן רשמי של נסראללה.

צה"ל חיסל את מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה,צילום: אי.אף.פי, רויטרס

עשרות חברות תעופה כבר ביטלו את טיסותיהן לישראל בתקופה האחרונה. עם זאת, יש עדיין לא מעט חברות זרות שעדיין פועלות בישראל וכאמור, ההמלצה של האיחוד האירופאי עשויה להשפיע על המשך פעילותן בישראל בתקופה הקרובה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר