ישראלים רבים נמצאים בימים אלו בחופשת הקיץ שלהם ורבים בחרו לבלות בניו יורק. בשעות האחרונות, מזג האוויר החריג באזור ניו יורק שכולל כמויות גדולות מאוד של גשמים, משפיע גם על לוח הטיסות בנמלי התעופה באזור.
על פי הדיווח באתר הניו יורק פוסט, הופעלה אזעקה בחמשת הרובעים בעיר בשל מזג האוויר החריג וכמויות הגשמים הגדולות. יותר מאלף טיסות כבר הושפעו או צפויות להיות מושפעות כתוצאה ממזג האוויר ששורר באזור. הברקים והגשמים משפיעות גם על אזורים נוספים בארה"ב וביניהם בוסטון, פילדלפיה, וושינגטון די.סי ואזורים נוספים שסמוכים לניו יורק.
בין הנוסעים שטיסותיהם בוטלו או התעכבו ישנם גם לא מעט ישראלים ונכון לעכשיו אין עדיין צפי לחזרה מלאה לשגרה שם. בעקבות ביטולי הטיסות באזור, תיתכן השפעה על זמני ההמראות והנחיתות בנמלי התעופה שם גם לאחר שיחלוף מזג האוויר הגשום שמורגש כעת באזור.
על פי הדיווח באתר סימפל פליינג, רשות התעופה האמריקנית עצרה את ההמראות והנחיתות בכמה נמלי תעופה באזור ניו יורק בעקבות סופת ברקים שהורגשה באזור, כאשר שלושת נמלי התעופה הגדולים JFK, לה גווארדיה וניוארק מושפעים גם כן כתוצאה ממזג האוויר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו