מחשש לגל ביטולי טיסות: ארקיע מודיעה על תגבור
בעקבות המצב הביטחוני ובשל הצפי לתגובה איראנית עקב חיסולו של איסמעיל הנייה, חברת התעופה הישראלית הודיעה כי תתגבר בסוף השבוע הקרוב את טיסותיה • אילו טיסות יתוגברו, מהם הזמנים החדשים שלהן ומדוע נבחר דווקא היעד הספציפי הזה? כל הפרטים
חברות התעופה האמריקניותדלתאויונייטדהודיעו על הפסקת טיסותיהן לישראל לימים הקרובים,לופטהנזהואוסטריאן המריאו הבוקר (חמישי) ארצה וחזרו ליעדי המוצא שלהן מבלי לנחות בישראל – ופליי דובאי מבטלת את טיסותיה הלילה באופן זמני.
בעקבות המצב הביטחוני ומחשש לתגובה איראנית בעקבות חיסולו של מנהיג חמאס איסמעיל הנייה, בחברת התעופה הישראליתארקיעהודיעו על תגבור טיסות, בשלב זה מאתונהבלבד, צעד שיתבטא בהוספת ארבע טיסות הלוך וארבע טיסות חזור מבירתיוון.
אלו זמני הטיסות החדשות של ארקיע מישראל ליוון:
2 באוגוסט: תל אביב-אתונה, 18:30.
2 באוגוסט: תל אביב-אתונה, 21:45.
3 באוגוסט: תל אביב-אתונה, 10:10.
3 באוגוסט: תל אביב-אתונה, 16:35.
זמני הטיסות החדשות של ארקיע מיוון ארצה:
2 באוגוסט: אתונה-תל אביב, 21:55.
3 באוגוסט: אתונה-תל אביב, 02:50.
3 באוגוסט: אתונה-תל אביב, 14:15.
3 באוגוסט: אתונה-תל אביב, 21:55.
אחת הסיבות לכך שארקיעבחרה באתונה להוספת הטיסות היא שישראלים רבים יוכלו לטוס מהארץ לאתונה ומשם ליעדי המשך שונים, וכך גם בחזרה לארץ.
בענף התיירות חוששים כי הביטולים והשינויים יגררו חברות תעופה נוספות לבטל את טיסותיהן לישראל. נכון לעכשיו, השמיים בישראל פתוחים יותר מ-90% מהפעילות נמשכת כרגיל.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)