"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

״התורים בנתב״ג צפויים לחזור בגדול״

יו"ר ועד עובדי רשות שדות התעופה פנחס עידן מזהיר מפני קטסטרופה בחנוכה • ביום ראשון אירע עומס חריג • "לקחו לנו את המתגברים שהיו איתנו עד תחילת נובמבר, זה רק פרומו למה שנראה בהמשך"

,עודכן
0השמעה
חזרתם של התורים בנתב"ג, צילום: גדעון מרקוביץ'

בקרוב, כל מי שירצה לצאת את הארץ צפוי להתעכב כמה שעות בנתב"ג, כמיטב המסורת. פנחס עידן, יו״ר ועד עובדי רשות שדות התעופה מזהיר מפני חזרה של התורים: ״התורים חזרו בימים האחרונים בעקבות העובדה שלקחו מאתנו את המתגברים שהיו אתנו עד 1.11".

עידן מתייחס לאירוע עומס חריג שאירע אתמול (ראשון) בטרמינל 1: ״מה שקורה שם עכשיו זה רק פרומו לקראת מה שיקרה פה בחנוכה אם לא נקבל את הסיוע הנדרש. יש מחסור חמור מאוד בעובדים וזה פשוט יפגע בנוסעים. בימים עמוסים בנתב״ג, צפויים תורים ארוכים״.

תכינו לצד המזוודות, כיבוד קל והרבה סבלנות,צילום: יהושע יוסף

התורים הארוכים בנתב"ג זוכרים היטב לכל ישראלי שטס לחו"ל מימי הקיץ העמוסים, אך כעת ייתכן שנחזור לאותן תמונות, למרות שלא מדובר בימי השיא של השנה. בחנוכה צפויים לטוס ישראלים רבים לשווקי חג המולד באירופה וליעדים שונים ברחבי העולם וזאת בשל המחירים הנמוכים.

מטוס אל על. בסוף מגיעים לשם,צילום: יוסי זליגר

היום פרסמו ברשות שדות התעופה כי במהלך חודש אוקטובר עברו בנתב״ג יותר משני מיליון נוסעים. חודש אוקטובר היה גדוש בנוסעים בעיקר בגלל חג הסוכות שחל בתחילתו. המספרים צפויים להיות נמוכים יותר במהלך נובמבר ודצמבר.

מרשות שדות התעופה נמסר בתגובה: "רשות שדות התעופה רואה במתגברים צורך חיוני ופועלת מול ועם האוצר בכדי לשמרם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר