״התורים בנתב״ג צפויים לחזור בגדול״
יו"ר ועד עובדי רשות שדות התעופה פנחס עידן מזהיר מפני קטסטרופה בחנוכה • ביום ראשון אירע עומס חריג • "לקחו לנו את המתגברים שהיו איתנו עד תחילת נובמבר, זה רק פרומו למה שנראה בהמשך"
,עודכן
0השמעה
בקרוב, כל מי שירצה לצאת את הארץ צפוי להתעכב כמה שעות בנתב"ג, כמיטב המסורת. פנחס עידן, יו״ר ועד עובדי רשות שדות התעופה מזהיר מפני חזרה של התורים: ״התורים חזרו בימים האחרונים בעקבות העובדה שלקחו מאתנו את המתגברים שהיו אתנו עד 1.11".
עידן מתייחס לאירוע עומס חריג שאירע אתמול (ראשון) בטרמינל 1: ״מה שקורה שם עכשיו זה רק פרומו לקראת מה שיקרה פה בחנוכה אם לא נקבל את הסיוע הנדרש. יש מחסור חמור מאוד בעובדים וזה פשוט יפגע בנוסעים. בימים עמוסים בנתב״ג, צפויים תורים ארוכים״.
התורים הארוכים בנתב"ג זוכרים היטב לכל ישראלי שטס לחו"ל מימי הקיץ העמוסים, אך כעת ייתכן שנחזור לאותן תמונות, למרות שלא מדובר בימי השיא של השנה. בחנוכה צפויים לטוס ישראלים רבים לשווקי חג המולד באירופה וליעדים שונים ברחבי העולם וזאת בשל המחירים הנמוכים.
היום פרסמו ברשות שדות התעופה כי במהלך חודש אוקטובר עברו בנתב״ג יותר משני מיליון נוסעים. חודש אוקטובר היה גדוש בנוסעים בעיקר בגלל חג הסוכות שחל בתחילתו. המספרים צפויים להיות נמוכים יותר במהלך נובמבר ודצמבר.
מרשות שדות התעופה נמסר בתגובה: "רשות שדות התעופה רואה במתגברים צורך חיוני ופועלת מול ועם האוצר בכדי לשמרם".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו