"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הסודות נחשפים: אלה הימים שבהם כדאי לכם להזמין טיסה – ולחסוך בכסף

ענקית התיירות אקספידיה חשפה כמה טיפים קטנים שיכולים לעזור לארנק של כולנו • הם אפילו שיתפו בנתונים שיכולים למזער את האפשרות שהטיסה שלכם תבוטל

, עודכן
0השמעה
טיסה (אילוסטרציה) , Getty Images
טיסה (אילוסטרציה), צילום: Getty Images

לפני שסוגרים חופשה בחו"ל, כמה מהשאלות החשובות ביותר שעולות לראש הן מתי להזמין אותה, לאילו תאריכים להזמין אותה ובאילו טריקים אפשר להשתמש כדי להוזיל את העלויות.

כעת, ענקית התיירות אקספידיה חושפת נתונים שמצביעים על כל הטיפים הקטנים והחשובים שיכולים לחסוך לכולנו כסף. הרבה מאוד כסף.

לפי הנתונים, היום הטוב ביותר לבצע בו הזמנה של טיסה הוא יום ראשון, כאשר החיסכון הממוצע לטיסות בינלאומיות יכול להגיע לעד 15%. על מנת לחסוך בעלויות הטיסות הבינלאומיות, מומלץ להזמין טיסות לפחות שישה חודשים מראש, מה שיכול להביא לחיסכון בממוצע של כ-10% מעלות כרטיס הטיסה.

חכו ליום ראשון (אילוסטרציה), צילום: GettyImages

אחת התופעות המרגיזות ביותר של תקופת מגפת הקורונה היא שיבושים בטיסות. עיכובים וביטולים הפכו לעניין שבשגרה, אך מסתבר שיש גם שעות שבהן יש פחות שיבושים. לפי נתוני אקספידיה, מומלץ לרכוש כרטיס טיסה לטיסות שימריאו לפני השעה 15:00, זאת כדי למזער את האפשרות שהטיסה תבוטל. על פי הנתונים, הסיכוי שהטיסה תבוטל אחרי השעה 15:00 עולה בכ-50%. גם מבחינת עיכובים, בחודשים מרץ ואפריל, זמני העיכובים נמוכים בכ-40 דקות מאשר בימי השיא בחודשי הקיץ.

חשוב להדגיש כי הנתונים שחשפה אקספידיה נאספו על הקהל האמריקני. החודשים הבאים בישראל צפויים להיות הרבה פחות עמוסים בנתב"ג, אם כי חודש דצמבר נחשב גם הוא לאטרקטיבי יחסית, וזאת בעקבות העלייה בביקושי לשווקי חג המולד, חגיגות השנה האזרחית החדשה וירידת מחירי הטיסות והמלונות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר