תיעוד רגעי האימה
נחיתת חירום בטיסה לישראל: ״אמרו שהייתה שריפה במטוס״
תקלה על מטוס של חברת התעופה הפולנית "לוט" הביאה לנחיתת חירום בשדה התעופה של ורשה • בנה של אחת הנוסעות: "הורידו את כולם מהמטוס, זה היה מלחיץ מאוד"
,עודכן
0השמעה
"אמרו לנו שפרצה שריפה": נחיתת חירום בטיסה לישראל
טיסת לוט מקרקוב לתל אביב נחתה הלילה (אור ליום שני) בנחיתת חירום בוורשה, זמן קצר לאחר ההמראה מקרקוב. בשיחה עם בנה של אחת הנוסעות הוא מספר לישראל היום: ״אמרו להם שהייתה שרפה בחלק האחורי של המטוס. איך שהם נחתו היו שם אמבולנסים וכבאיות, הם מספרים שהיה מאוד מלחיץ״.
״הם ירדו מהמטוס ותחתיו היה כתם גדול של נוזלים, נראה כמו שמן. לאחר מכן הורידו את כולם במהירות מהמטוס, לא נתנו להם לקחת את רוב הציוד, רק לאחר כמה שעות ולאחר שהיו סגורים עם סרט מסביבם, הביאו להם את הציוד האישי״, ממשיך בנה של אחת הנוסעות.
בבירור מול חברת לוט עולה כי זמן קצר לאחר ההמראה מוורשה התגלתה תקלה במטוס, מה שהוביל לנחיתת החירום בוורשה. בעקבות כך, הטיסה מישראל שהייתה אמורה להיות מבוצעת באותו המטוס בוטלה ובחברה הוסיפו טיסת ערב, אליה יועברו הנוסעים שהיו אמורים לטוס מישראל בטיסה המוקדמת.
הנוסעים שהיו במטוס שנחתת בוורשה ממתינים כעת לטיסה שאמורה להעביר אותם משם בחזרה לישראל. הטיסה צפויה לצאת בשעות הצהריים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו