בשורת ענק מתאילנד: תנאי הכניסה יוקלו באופן משמעותי

דיווחים במדינה חושפים כי הממשלה אישרה הכנסת תיירים ללא צורך בבידוד • כולם חייבים להנפיק תאי פס ולהזין את כל האישורים מראש

הרבה מעבר לאוכל תאילנדי. בנגקוק , אי.פי.איי
הרבה מעבר לאוכל תאילנדי. בנגקוק, צילום: אי.פי.איי

בתאילנד הודיעו שהחל מיום ראשון הקרוב, 01 במאי, כולם יוכלו להיכנס למדינה ללא צורך בבידוד. מחוסנים בשתי מנות לפחות וילדים, יורשו להיכנס למדינה ללא צורך בבדיקות בכלל, אך עדיין יהיה צורך להנפיק תאי פס (טופס דיגיטלי שצריך למלא לפני הטיסה למדינה, ש"י).

מי שלא חוסן, יכול להיכנס למדינה ללא צורך בבידוד אם יציג תוצאה שלילית לבדיקת PCR שבוצעה ב-72 השעות שלפני הטיסה למדינה. מי שלא יציג את התוצאה השלילית לבדיקה יצטרך להיכנס לחמישה ימי בידוד לאחר ההגעה למדינה. כולם חייבים להנפיק תאי פס ולהזין את כל האישורים מראש.

כזכור, תאילנד נפתחה לתיירים אי שם בחודש יולי בשנה שעברה, אך עשתה זאת בהדרגה. תחילה היו אזורים מסוימים שקיבלו תיירים וגם אז, רק מחוסנים וילדים. בהמשך הודיעה המדינה שהיא פותחת את שעריה לנחיתות וטיולים בכל האזורים ופתחה גם ללא מחוסנים, אך עם בידוד. כעת המדינה נפתחה לכניסה ללא בידוד.

חשוב להדגיש שהנושא הוסכם על ידי ממשלת תאילנד ופורסם בתקשורת המקומית שם, אך עדיין לא פורסמה הודעה רשמית מטעם לשכת התיירות התאילנדית בישראל וחובה תמיד לוודא את תנאי הכניסה מול הרשויות לפני הטיסה.

נכון לעכשיו, אל על היא חברה התעופה היחידה שמבצעת טיסות ישירות לתאילנד. חברות התעופה מהאמירויות כבר החלו לשווק מבצעים מיוחדים וההערכה היא שחברות נוספות ייכנסו לתחרות על הקווים לתאילנד בעקבות הפתיחה הרחבה של המדינה לכלל התיירים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר