יוצא "הכוכב הבא" הותקף ביוון: "קלטתי שאני לבד"

בזמן שחגג את יום הולדתו ביוון, נקלע הזמר לעימות בלתי צפוי • הוא מספר על הרגע שבו הבין שהמצב מחייב אותו לפעול במהירות

אליאור זנדני חגג יום הולדת ביוון – ונקלע לקטטה , אינסטגרם
אליאור זנדני חגג יום הולדת ביוון – ונקלע לקטטה | צילום: אינסטגרם

חופשת יום הולדת שהייתה אמורה להיות חגיגית הסתיימה באירוע אלים ומפחיד: הזמר אליאור זנדני, שהשתתף בעונה התשיעית של "הכוכב הבא", חשף בסטורי שהעלה לאינסטגרם כי הותקף במהלך בילוי באתונה שביוון, לאחר ששלושה אנשים הבחינו, לדבריו, שהוא משוחח בעברית. זנדני סיפר על קטטה שהתפתחה במקום, על המכות שספג בפניו ועל הרגע שבו החליט לברוח.

"טובבב אז ככה, מי שראה, בסופ"ש האחרון הייתי באתונה", פתח הזמר את דבריו. "נסעתי לשיר קצת בטברנות ובעיקר לחגוג את היום הולדת ה־25 שלי".

לדבריו, האירוע התרחש במוצאי שבת, כאשר יצא עם חבריו למסיבה. "אחרי שעתיים בערך יצאתי החוצה לדבר בטלפון ותוך כדי השיחה הגעתי לאזור של מוניות, שם קבוצה של שלושה אנשים קלטה שאני מדבר בעברית", תיאר.

אליאור זנדני על התקיפה ביוון | צילום: אינסטגרם

"הם התחילו לתקוף אותי מילולית"

זנדני סיפר כי העימות החל באופן מילולי, אך במהרה הסלים לאלימות פיזית. "הם התחילו לתקוף אותי מילולית והסיטואציה הפכה למוגזמת", כתב. "אז לא נשארתי חייב, משם העניינים התפתחו לקטטה".

בהמשך חשף את הפגיעות שלטענתו ספג במהלך האירוע: "קיבלתי מכות יפות מאוד באזור הפנים, שגם הם התנפחו מאוד". לצד זאת הוסיף כי גם הוא השיב במהלך הקטטה: "מבטיח לכם שגם הם קיבלו (תסמכו עליי)".

"לא נשארתי חייב". אליאור זנדני |

"לקחתי את הרגליים ורצתי משם"

למרות שהשיב לתוקפיו, זנדני סיפר כי ברגע מסוים הבין שעליו להתרחק מהמקום. "ברגע שקלטתי שאני באמת לבד, לקחתי את הרגליים ורצתי משם", כתב.

הוא לא הסתיר גם את התחושות שליוו אותו בעקבות האירוע: "לא מתבייש להגיד שהייתי בסטרס. סיטואציה כזאת במדינה זרה היא אחד הדברים הכי לא נעימים שעברתי". את הסטורי חתם במסר לעוקביו: "תשמרו על עצמכם בכל מקום", והוסיף: "עם ישראל חי".

מהעדות שפרסם עולה כי העימות החל לאחר שהשלושה שמעו אותו מדבר בעברית. עם זאת, זנדני לא ציין את זהות המעורבים או מסר פרטים נוספים על הרקע למעשה. תיאור ההתרחשות והפגיעות מבוסס על עדותו האישית.

רועי דהאן מציג את המדריך המלא לנאגטס ביתי

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר