"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אוראל צברי הזמין חדר בגיאורגיה ב-3 שקלים - ונאלץ לבטל

השחקן הישראלי ביקש להזמין חדר ללילה בגיאורגיה כחלק מטיסה עם חברים • כאשר ביצע את ההזמנה לא האמין למראה עיניו, כשהמחיר שהופיע על הצג היה שלושה שקלים בלבד

,עודכן
0השמעה
"כנראה טעות". בטומי. צילום: GettyImages

יצא צדיק:אוראל צברי ביקש להזמין חדר ללילה בגיאורגיה כחלק מטיסה עם חברים. כשביצע את ההזמנה לא האמין למראה עיניו כשהמחיר שהופיע על הצג היה שלושה שקלים בלבד. אוראל מיהר כמובן להזמין את החדר אבל ההצעה שחשב שיותר מדי טובה מכדי להיות אמיתית, אכן התגלתה ככזו.

"תקשיבו קטע מטורף", שיתף אתמול (שלישי) את 213 אלף עוקביו באינסטגרם בסטורי בו תיאר את השתלשלות האירועים. "באתי להזמין חדר ללילה אחד במלון בגיאורגיה, נכנסתי לבוקינג והייתה שם כנראה טעות במערכת של המלון והיה שם חדר ללילה בשלושה שקלים".

אוראל צברי מספר על ה"תקלה": חדר בשלושה שקלים // מתוך האינסטגרם של אוראל צברי

"מפחד שישימו לי נחשים בחדר שיאכלו אותי"

אוראל המשיך וסיפר כי החליט להזמין כי היה מדובר בסך הכל בלילה אחד לכמה שעות כדי שיוכל לישון שם, אך אחרי שעבר קצת זמן המלון עלה על הטעות ושלח לו מייל עם בקשה לבטל ולהזמין מחדש. כאן הגיעה הדילמה: האם להשאיר את ההזמנה כי "זכיתי מן ההפקר" לדבריו או מצד שני, כך התבדח, "אני מפחד שהם ישימו לי נחשים בחדר שיאכלו אותי".

תקלה טכנית ביומן של המלון. אוראל צברי וסיוון תם,צילום: מתוך אינסטגרם

בהמשך הסטורי שיתף את ההודעה ששלח לו מהמלון בה הסבירו כי הייתה תקלה טכנית ביומן של המלון שתוקנה וביקשו ממנו לבטל את ההזמנה כשהם מציעים לו להזמין מחדש חדר בתעריף האמיתי של המלון. "במקום 3 שקלים זה יעלה לי עכשיו 160 שקל", כתב עם אמוג'י צוחק בוכה על גבי צילום המסך של ההודעה.

בסטורי האחרון אוראל שיתף שקיבל הודעות מעוקבים שאמרו לו שזו בעיה של המלון ושיש חוק שאומר שהמחיר המחייב הוא זה הנקוב בעת הרכישה (בדומה למה שקורה לא פעם בחנויות אופנה לדוגמה - ע"ח). "חבר'ה", ביקש להרגיע את הרוחות שסערו באינבוקס שלו, "זה החוק בישראל. זה לא החוק בגיאורגיה. אני לא יודע מה יקרה כשאני אגיע לשם. בואו, זו מדינה שעוצרים בה אנשים בשדה התעופהעל זה שהביאו איתם אקמול ושמים אותם בכלא".

"תגידו לי, אתם נורמליים? אני צריך להסתבך איתם? אני מאוד מפחד", חתם בחיוך את הסטורי. "זו בסך הכל טיסה עם חברי ילדות ואני לא מכיר את החוק הגיאורגי" סיפר לנו אוראל כשביקשנו לדעת מה החליט לעשות לבסוף. "לא בא לי לגזול. לא נורא, מה שנקרא", סיכם את הסאגה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר