"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בכפוף לאישור פיקוד העורף: טיסות החילוץ יוצאות לדרך | כל הפרטים

עשרות אלפי ישראלים שנתקעו מעבר לים בעקבות מלחמת "עם כלביא", צפויים להיעזר בטיסות חילוץ שהמדינה תפעיל • כל מה שאפשר לספר עד כה על המבצע המיוחד

,עודכן
0השמעה
"דוחים את הטענות". אל על. צילום: אל על

מלחמת"עם כלביא"הביאה עשרות אלפי ישראליםלהיתקע ביעדים שוניםבחו"ל, לאחר שהמרחב האווירי של המדינה נסגר. אמש (ראשון) ראש הממשלה בנימין נתניהו וגורמי הביטחון נתנו הסכמה עקרונית. אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, ובכפוף לאישור של פיקוד העורף, חילוץ ישראלים מחו"ל צפוי להתחיל בעוד 24-48 שעות.

משרד הביטחון אחראי להחזיר את כל הנוסעים שחיוניים לצה"ל - לוחמים, תומכי לחימה, עובדי המשרד עצמו ואזרחים שעובדים בתעשייה הביטחונית. במקביל, משרד התחבורה עובד להחזיר את התיירים. כיוון שיש הרבה מהם, התהליך יהיה איטי ומדורג יותר, ויצריך סבלנות מצד הנוסעים.

נתב"ג אחרי התקיפה באיראן,צילום: יוסי זליגר

שעות ספורות לאחר שישראל יצאה למתקפה נגד איראן,המרחב האווירי של ישראל נסגר. ממשרד התחבורה נמסר: "נוסעים יקבלו הודעה בתקשורת לפחות 6 שעות לפני פתיחת המרחב האווירי מחדש ויתעדכנו על המועד החדש של טיסותיהם באתרים של חברות התעופה ובאתר של רשות שדות התעופה. נוסעים אשר נמצאים בחו״ל וטיסותיהם בוטלו, או לא יצאו, או נחתו בשדות אחרים, מתבקשים לעקוב אחרי ההודעות בתקשורת והחל מפתיחתו מחדש של המרחב האווירי להתעדכן באמצעות האתרים של חברות התעופה על מועד טיסתם החדש".

מרגע סגירת המרחב האווירי, עשרות אלפי נוסעים ישראלים נתקעו בחו"ל, אלפים מהם בקפריסין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר