"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המשפיענית לא הועלתה לטיסה: ''את עירומה''

משפיענית גרמנייה בת 25 טוענת שאנשי לופטהנזה מנעו ממנה לעלות לטיסה כי לבשה טופ קצר ומכנס קצר בשיא גל החום באירופה • לדבריה, נציג החברה אמר לה שהיא נראית "עירומה", והיא הורשתה לעלות רק אחרי שעטתה קפוצ'ון ורכסה עד הסוף

,עודכן
0השמעה
המשפיענית הגרמנייה אדה פילץ. צילום: צילום מסך

משפיענית אופנה גרמנייה מספרת על חוויה משפילה בשדה התעופה, אחרי שלטענתה נמנעה ממנה העלייה לטיסה בגלל הלבוש שבחרה ללבוש דווקא בשיא גל החום שפוקד את אירופה. אדה פילץ, בת 25, המוכרת לחצי מיליון עוקביה ברשת, שיתפה את הסיפור בסרטון שהפך במהירות לוויראלי.

לפי פילץ, כשניסתה לעלות לטיסת לופטהנזה וסרקה את כרטיס העלייה למטוס, נציג מטעם החברה עצר אותה ואמר לה שלא תוכל לעלות. לדבריה, הוסבר לה שהלבוש שלה חושפני מדי, ובאחת האמירות אף נאמר לה שהיא נראית "עירומה".

View this post on Instagram

A post shared by Edda (@edda.elisa)

לא הולם?

המשפיענית מספרת שלבשה מכנס קצר וטופ שאפשר היה לטעות בו כחזיית ספורט, בגדים שבחרה כדי להתמודד עם החום הקיצוני. כידוע,חברות התעופה שומרות לעצמן את הזכותלסרב להטיס נוסעים בלבוש שהן מגדירות כלא הולם.

האירוע, לטענתה, התרחש בזמן שאירופה מתמודדת עם אחד מגלי החום החריגים בשנים האחרונות, שבמסגרתו נשברו שיאי טמפרטורה ומיליוני בני אדם הוכנסו לכוננות חום. רק אחרי שנענתה להוראות, עטתה קפוצ'ון ורכסה אותו עד למעלה, הותר לה לעלות למטוס ולתפוס את מקומה.

לופטהנזה,צילום: איי.פי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר