"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רגעי אימה בגלגל ענק - התיעוד שיגרום לכם לחשוב פעמיים

ברשתות החברתיות היו מי שטענו כי מדובר ב"אחד הסרטונים המפחידים ביותר שיצאו מלונה פארק בשנים האחרונות" • הצפייה בסרטון תגרום לכם לחשוב פעמיים לפני שתעלו שוב על גלגל ענק

,עודכן
0השמעה
מלחיץ - גלגל ענק יצא משליטה. צילום: רשתות חברתיות

סרטון דרמטי מאוזבקיסטן מעורר סערה ברשתות החברתיות לאחר שגלגל ענק בלונה פארק תועד מתנדנד בעוצמה תחת רוחות סוערות, בזמן שהקרונות מסתובבים בצורה שנראית כמעט בלתי נשלטת. הגולשים ברשת מיהרו להגדיר את המראות כ”סיוט אמיתי בגובה”.

לפי הדיווחים, האירוע התרחש במהלך מזג אוויר קיצוני במיוחד, כאשר רוחות חזקות פקדו את האזור וגרמו למתקן הענק להתנועע בצורה חריגה ומפחידה. בתיעוד שהפך לוויראלי ניתן לראות את הקרונות מסתחררים סביב צירם, בעוד המבנה כולו מיטלטל בעוצמה לעיני המבקרים ההמומים.

🎡 A video from Uzbekistan is going viral after strong winds turned a Ferris wheel into something straight out of a nightmare

Powerful gusts caused the cabins to spin wildly around their own axis while the entire ride swayed back and forth.

Users online are joking that after…pic.twitter.com/DatsuoD6mY

— NEXTA (@nexta_tv)May 19, 2026

הסרטון צבר בתוך זמן קצר אלפי שיתופים ועורר גל תגובות ברשת, כאשר רבים כתבו כי אחרי הצפייה בו “לא יעלו שוב לעולם על גלגל ענק”. אחרים תהו כיצד המתקן המשיך לפעול בתנאי מזג אוויר כה קשים והאם הופעלו נהלי בטיחות מתאימים.

בשלב זה לא פורסם אם היו נפגעים באירוע, עם זאת, התיעוד כבר פתח מחדש את הדיון סביב בטיחות מתקני שעשועים במזג אוויר קיצוני והיכולת להתמודד עם תנאים חריגים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר