"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הסוף לאיום: ארה"ב מפנה את המתדלקים מנתב"ג - והטיסות ניצלו

איום ביטול הטיסות בנתב"ג בחודש יולי מתחיל להתפוגג • אחרי שהחלה לפנות מטוסי תדלוק מבסיסים ברחבי המזרח התיכון, ארה"ב צפויה לפנות גם כ-20 מתדלקים מנתב"ג, מה שיפנה מקום למטוסים אזרחיים, במקביל לחזרת לופטהנזה לישראל

, עודכן
0השמעה
מטוסי תדלוק בנתב''ג (ארכיון). צילום: השימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות היוצרים

אחרי שהחלה בפינוי מטוסי תדלוק מבסיסים ברחבי המזרח התיכון, ארה"ב תפנה גם את המתדלקים מנתב"ג. כזכור, עננה כבדה ריחפה בשבועות האחרונים מעל נתב"ג בנושא ביטול הטיסות, שכן מטוסי התדלוק האמריקניים החנו בנמל התעופה ותפסו מקום למטוסים אזרחיים.

כעת, נודע ל"היום" כי ארה"ב תפנה כ-20 מתדלקים. המשמעות: יותר מקום למטוסים אזרחיים, והסרת איום ביטול הטיסות בחודש יולי. לפי המידע, אם יפונו כל 30 החניות שהתבקשו, לא צפויים ביטולים כלל, בעוד שכשלון בפינוי עלול היה לסכן כ-100 אלף טיסות בחודש יולי.

הרקע לפינוי הוא צמצום הסד"כ האמריקני באזור כחלק מהשיחות בין ארה"ב לאיראן על סיום המלחמה. כבר בסוף השבוע שעבר תועדו אנשי כנף התדלוק האווירי ה-157 של המשמר הלאומי האווירי של ניו המפשייר חוזרים לביתם בארה"ב, אחרי כארבעה חודשים של פריסה מבצעית באזור.

האמריקאים חוזרים הביתה, צילום: NH Air National Guard/Airman 1st Class Maria Gonzalez

ענקית התעופה חוזרת: לופטהנזה מרחיבה את הטיסות לישראל

הבשורה על פינוי המתדלקים מצטרפת לחזרה מסחרית משמעותית לשמי ישראל. קבוצת לופטהנזה הודיעה על הרחבה הדרגתית של פעילותה, ובמהלך חודש יולי 2026 תפעיל הקבוצה 29 טיסות נוסעים שבועיות מישראל ואליה.

חברת לופטהנזה תחזור לישראל מ-1 ביולי ותפעיל 14 טיסות שבועיות בקו פרנקפורט-תל אביב. אוסטריאן איירליינס צפויה להרחיב את פעילותה בקו וינה-תל אביב ל-11 טיסות שבועיות, ויורווינגs תחל להפעיל מאמצע יולי 4 טיסות שבועיות להמבורג ולדיסלדורף.

ההרחבה צפויה להמשיך לצבור תאוצה באוגוסט, אז תפעיל הקבוצה 54 טיסות שבועיות מישראל ואליה, בין היתר עם חזרת קו מינכן-תל אביב, פתיחת קו ציריך-תל אביב של סוויס ותגבור הטיסות לוינה.

לופטהנזה, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר