"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

היסטוריה בישראייר: המטוס החדש שיפעל בקו לניו יורק נחת בישראל

חברת התעופה השלימה את קליטת מטוס ה-A330 הראשון מתוך שניים שרכשה בכ-85 מיליון דולר • כבר בחודש הבא ישולב המטוס בטיסות לאירופה, ובאוגוסט צפויה ישראייר להשיק לראשונה קו ישיר לניו יורק

,עודכן
0השמעה
מטוס ה-A330 הראשון בבעלותה של ישראייר נחת בישראל. צילום: סיוון פראג'

ישראייר רשמה בסוף השבוע אבן דרך משמעותית בתולדותיה, עם נחיתתו בנתב"ג של מטוס האיירבוס A330 הראשון שבבעלות החברה. מדובר במטוס רחב גוף ראשון בצי ישראייר, כחלק מעסקת רכישה של שני מטוסים מסוג זה בהיקף של כ-85 מיליון דולר.

טיסה ישירה לניו יורק במטוס מתקדם החל מחודש אוגוסט

המטוס הגיע לישראל מארצות הברית על ידי צוות של ישראייר, ובהם הקברניטים ג'ואל בן פרץ ואמיר ויינגרטן. המטוס השני צפוי להצטרף לצי כבר בימים הקרובים.

קליטת מטוסי ה-A330 מהווה את הבסיס להשקת הקו הישיר של החברה לניו יורק, שאמור להתחיל לפעול בתחילת חודש אוגוסט, בכפוף לקבלת כלל האישורים הנדרשים. מדובר במהלך אסטרטגי שצפוי להציב את ישראייר בתחרות ישירה מול החברות הפועלות כיום בקו לצפון אמריקה.

בטרם יופעל הקו לניו יורק, צפויים המטוסים החדשים להשתלב במהלך חודש יולי בטיסות החברה ליעדים שונים באירופה. בישראייר אומרים כי המהלך יאפשר לצוותי ישראייר לצבור ניסיון מבצעי ויאפשר לנוסעים הישראלים להכיר את מוצר הטיסה החדש כבר בעונת הקיץ.

מהחברה נמסר כי המטוסים המתקדמים מציעים חוויית טיסה בסטנדרט בינלאומי, עם שלוש מחלקות שירות - עסקים, פרימיום ותיירים ותפריט קולינרי עשיר המותאם לטיסות ארוכות. במקביל משלימה החברה תוכנית הכשרה לצוותי האוויר, התחזוקה, הקרקע והשירות לקראת הרחבת הפעילות.

טייסים וצוותי שירות ישראלים

עם הצטרפות שני מטוסי ה-A330, צפויה ישראייר להפעיל במהלך הקיץ צי של 18 מטוסים, בבעלות ובחכירה, נתון שיא עבור החברה.

בתמונה רמי לוי מבעלי ישראייר אורי סירקיס מנכ״ל החברה וצוות הטייסים שהטיס את המטוס מארה״ב לנתב״ג - הקברניטה ג׳ואל בן פרץ והקברניט אמיר ויינגרטן,צילום: סיוון פראג'

מנכ"ל ישראייר,אורי סירקיס, אמר כי נחיתת המטוס מסמנת את תחילתו של פרק חדש בהתפתחות החברה ואת כניסתה לתחום הטיסות ארוכות הטווח: "אנו גאים להביא לצרכן הישראלי מוצר תעופתי עם טייסים וצוותי שירות ישראלים, שיחולל מהפכה של ממש בקו לצפון אמריקה - הן ברמת השירות, הן באמינות המבצעית והן בתמורה למחיר. זהו אחד המהלכים המשמעותיים בתולדות ישראייר". לדבריו, ניו יורק היא רק הצעד הראשון בתוכנית ההתרחבות הבינלאומית של החברה.

במקביל נערכת ישראייר לפתיחת מכירת הכרטיסים לקו החדש, לצד השקת מועדון כרטיס אשראי משותף עם רמי לוי וישראכרט, שיאפשר צבירת הטבות למימוש בטיסות ובחבילות נופש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר