"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מ-439 דולר: הקו החדש של ארקיע לבירה האירופית

חברת התעופה הישראלית תפעיל לראשונה שלוש טיסות שבועויות לווילנה, בירת ליטא • משך הטיסה פחות מארבע שעות

,עודכן
0השמעה
מ-439 דולר עם ארקיע. וילנה. צילום: Getty Images

חברת התעופה הישראלית ארקיע החלה להפעיל לראשונה טיסות ישירות לווילנה, בירת ליטא. החברה תפעיל במהלך עונת הקיץ שלוש טיסות שבועיות לווילנה, באמצעות מטוסי איירבוס A320 של החברה.מחיר טיסה: מ-439 דולר הלוך-חזור. משך הטיסה פחות מארבע שעות.

הקו החדש יופעל באמצעות מטוסי איירבוס A320 של החברה במהלך החודשים מאי עד אוקטובר, עם שלוש טיסות שבועיות בימי ראשון, שלישי וחמישי, בשעות הבאות: יציאה מתל אביב בשעה 06:00 בבוקר וחזרה מווילנה בשעה 11:20 זמן מקומי.

שלוש טיסות שבועיות. העיר העתיקה של וילנה,צילום: לשכת התיירות של ליטא

הוספת הקו לוילנה מצטרפת להרחבת פעילותה הבינלאומית של ארקיע בעונת הקיץ, לאור הביקושים הגוברים מצד הקהל הישראלי ליעדים חדשים באירופה המשלבים תרבות, קולינריה, חיי עיר ואווירה אירופאית ייחודית.

אזור טרקאי. טבע ליד וילנה,צילום: לשכת התיירות של ליטא

וילנה, בירת ליטא, נחשבת לאחת הערים המסקרנות והמתפתחות באירופה בשנים האחרונות. העיר ידועה בזכות העיר העתיקה שלה, שהוכרה כאתר מורשת עולמית של אונסק״ו, לצד שילוב ייחודי של אדריכלות בארוק, רחובות היסטוריים, סצנת קולינריה מתפתחת, בתי קפה, תרבות וחיי לילה צעירים ותוססים.

אקסטרים לכל המשפחה

בווילנה תוכלו למצוא אטרקציות נחמדות לכל המשפחה. מגדל הטלוויזיה הישן של העיר (Vilnius TV Tower) מספק חווית אקסטרים מתונה לכל מי שלא מפחד מגובה. תמורת 60 שקלים תוכלו ללכת ממש עד הקצה של גג הבניין, שמתנשא לגובה של 326 מטרים וממנו תוכלו לראות את כל הנוף המפעים של וילנה והסביבה.

מגדל הטלוויזיה. הייתם עולים?,צילום: .

בנוסף, ליטא ידועה כחובבת גדולה של כדורים פורחים. וילנה היא בין הערים הבודדות באירופה שאמפשרות טיסה בכדור פורח מעל העיר. רוב הטיסות יוצאות מ-Vingis Park שנמצא מספר דקות נסיעה ממרכז העיר. הטיסות בכדור הפורח יוצאות מוקדם בבוקר, כך שתוכלו להנות מהנוף המרהיב של הזריחה בשמי וילנה. החוויה כולה אורכת כשעה והיא צפויה לעלות בערך כ-150 יורו לאדם.

טרקאי (Trakai) היא עיר ציוריות שידועה בטבע הירוק המרהיב שבה,צילום: לשכת התיירות של ליטא

כחצי שעה נסיעה מווילנה תוכלו ליהנות מאחד הטיולים הפוטוגניים שתראו באירופה. טרקאי (Trakai) היא עיר ציוריות ויפייפיה שידועה בטבע הירוק המרהיב שבה ובאגמים הרבים שנמצאים באזור. התחבורה לא יכולה להיות פשוטה יותר, עם אוטובוסים שיוצאים כל 30-40 דקות מתחנת האוטובוסים של וילנה ישירות למרכז עיירת טרקאי. תוכלו להנות שם משייט באגמים השונים, כדורים פורחים, שווקים מקומיים ובעיקר נוף ירוק וציורי. המרכז התיירותי הפופולארי ביותר באזור נמצא סביב "טירת האי", הסמל המרכזי של האזור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר