"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התהפכות: ענקית התעופה מבטלת טיסות לישראל עד להודעה חדשה

KLM חוזרת בה יממה אחרי שפרסמה כי תחדש את הטיסות • "בהתבסס על המצב הביטחוני הנוכחי ועל היתכנות תפעולית, הוחלט בשלב זה שלא לחדש את הטיסות"

,עודכן
0השמעה
מטוס של KLM. שוב מבטלים. צילום: רויטרס

יממה אחת בלבד אחרי שפרסמה תגובה הפוכה, חברת KLM חוזרת בה ומודיעה היום (רביעי) כי לא תחדש את טיסותיה לתל אביב.

"בחירת נתיבי טיסה בטוחים ואופטימליים היא חלק בלתי נפרד מהשגרה התפעולית היומיומית שלנו. בהתבסס על המצב הביטחוני הנוכחי ועל היתכנות תפעולית,הוחלט בשלב זה שלא לחדש את הטיסות לתל אביב",מסרה החברה ההולדנית.

מאריכה את ביטול טיסות הלילה לישראל. לופטהנזה,צילום: סהר אברהמי

"כבר חידשנו את פעילות הטיסות ליעדים נוספים באזור, בהם ריאד ודמאם (סעודיה). באשר לדובאי, אנו בוחנים כעת את האפשרות לחדש את הפעילות החל מיום שישי, 30 בינואר".

"אנו ממשיכים לעקוב מקרוב אחר ההתפתחויות. ברגע שיהיה בטוח ואחראי לעשות כן, נפעל להציע ללקוחותינו טיסות מחדש".

בתוך כך חברות התעופה ITA Airways וקבוצת לופטהנזה(הכוללת את סוויס, אוסטריאן, בריסל איירליינס ויורוווינגס), האריכו את השעיית טיסות הלילה מישראל עד 31.1.

מאידך,בלו בירד איירוויז, הנמצאת בבעלות אירופית וישראלית, מצטרפת לחברות התעופה הישראליות אל על, ארקיע וישראייר, ומגמישה את האפשרויות לביטול או שינוי כרטיסים.

החברה הודיעה כי תאפשר ביטול וקבלת החזר מלא באמצעות שובר, עד 48 שעות לפני המראה, באמצעות מוקד השירות של החברה. הביטול יהיה אפשרי להזמנות חדשות המתבצעות בין 26.1.2026 עד 5.2.2026 כולל, כאשר מועד המראת אותן טיסות הוא עד 7.2.2026. תוקף השובר הוא לשנתיים מיום הנפקתו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר