"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אחרי שנתיים ללא טיסות: חברת התעופה הגדולה בעולם רומזת על חזרה לישראל
אמריקן איירליינס, אשר נעדרה משמי ישראל במשך כל המלחמה, מגייסת דיילים דוברי עברית
"מתייחסים ברצינות רבה לבדיקות סמים ואלכוהול". אמריקן איירליינס. צילום: GettyImages

אחרי שנתיים ללא טיסות: חברת התעופה הגדולה בעולם רומזת על חזרה לישראל

אמריקן איירליינס, אשר נעדרה משמי ישראל במשך כל המלחמה, מגייסת דיילים דוברי עברית

,עודכן
0השמעה
[object Object]

חברת אמריקן איירליינס, אשר נעדרה משמי ישראל במשך יותר משנתיים, מגייסת דיילים דוברי עברית, צעד המרמז על כוונה אפשרית לחידוש טיסות לתל אביב וממנה. בניגוד לדלתאויונייטד איירליינס, זו החברה האמריקנית שלא הסכימה לשוב עד היום.

אמריקן איירליינס השעתה את הטיסות לישראל לאחר מתקפת חמאס ב-7 באוקטובר 2023. תחילה הושעו הטיסות עד דצמבר 2023, אך ההשעיה נמשכה יותר משנתיים.

מטוס של חברת "אמריקן איירליינס" (ארכיון),צילום: רויטרס

גיוס צוות דובר עברית

החברה פרסמה מספר משרות לצוותי טיסה, כולל משרת "דייל/ת טיסה דו-לשוני עברית־אנגלית", עבור נמלים בבוסטון, שיקגו, לוס אנג’לס, מיאמי, ניו יורק (LGA) ווושינגטון (DCA).גיוס צוות דובר שפה מקומית הוא צעד נפוץ בקרב חברות תעופה לקראת השקת קווים חדשים, במטרה לשפר את השירות לנוסעים.

מצב התעופה בין ארה"ב לישראל

עשרות טיסות שבועיות מתקיימות בין ארה"ב לישראל, ומופעלות על ידי ארבע חברות תעופה. אל על מובילה עם 39 טיסות שבועיות, כולל JFK-TLV עם עד שתי טיסות יומיות; יונייטד ודלתא מספקות מספר טיסות נוספות. חברת ארקיע מפעילה ארבע טיסות שבועיות עם Airbus A330-200 מושכר.

הגיוס של דיילים דוברי עברית מהווה צעד משמעותי עבור אמריקן איירליינס, ומצביע על רצונה לחזור לשוק הישראלי. החברה טרם אישרה באופן רשמי את שובה לישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו