הטיסה הוסטה מהמסלול: "הנוסע קרע דפים מהדרכון והחל לאכול אותם"

שני נוסעים בטיסת ריינאייר נעצרו לאחר שגרמו להסטת הטיסה ממסלולה • "הנוסע השני ניסה להוריד את הדרכון באסלה"

הזיה בטיסה. "הנוסע החל לאכול את הדרכון". אילוסטרציה. צילום: ג'מיני

שני נוסעים שטסו ממילאנו ללונדון בסוף השבוע האחרון בטיסת ריינאייר גרמו לפאניקה ובלבול בקרב שאר הנוסעים, כאשר אחד מהם החל לאכול את הדרכון שלו, כך דווח בדיילי סטאר.

נוסע שהיה על הטיסה סיפר למגזין: "אלה היו 15 הדקות המפחידות בחיי", לאחר שמה שאמור היה להיות טיסה שגרתית חזרה ללונדון אחרי חופשה באירופה הפך לסיוט.

הטיסה הוסטה מהמסלול. ריינאייר, צילום: צילום: יהודה בן יתח

הנוסע סיפר כי הטיסה יצאה ממילאנו לכיוון לונדון אחרי "בילוי עם חברים", מבלי לדעת שזו תהפוך לחופשה שתיזכר מסיבות לא נכונות. "המטוס המריא ו-15-20 דקות לאחר ההמראה, כשנורת חגורת הבטיחות כבתה, משהו מאוד מוזר התרחש בחזית המטוס. הצוות עודכן וניגש לבדוק מה קורה בחלק הקדמי. פתאום האווירה כולה השתנתה - אף אחד על המטוס לא הבין מה מתרחש, האנשים האלה התנהגו מוזר".

"אחד הנוסעים הביט בתדהמה כשאחד הגברים קרע דפים מדרכונו והחל לאכול אותם. בשלב זה, כשהנוסעים החלו להיכנס לפאניקה, שותפו ניסה בקצה השני של המטוס להוריד את הדרכון באסלה".

"דיילת דפקה בחוזקה על דלת השירותים והתחננה שיפתחו, אך האיש שניסה להיפטר מדרכונו לא נענה".

המשטרה הצרפתית עצרה את שני החשודים. טיסת ריינאייר, ארכיון, צילום: רוירטס

"זה רק הגביר את המתח", הוסיף הנוסע. לאחר מכן הטיסה הוסטה לפריז. לאחר הנחיתה, המשטרה הצרפתית עלתה למטוס ועצרה את שני הגברים, ולאחר מכן אפשרה למטוס להמשיך בדרכו ללונדון. כל ההליך נמשך כשעתיים וכלל בדיקה מלאה של התיקים, לדברי הנוסע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר