מגישה הטלוויזיה נהרגה בהתרסקות - זמן קצר אחרי ששיתפה סטורי של המטוס

דבורה אסטרלה, מנחה מקסיקנית, נהרגה יחד עם המדריך שלה במהלך שיעור טיסה • בעלה לשעבר פרסם ברשתות על מטוס שהתרסק, מבלי לדעת שאסטרלה היא אחת הקורבנות

דבורה אסטרלה ותיעוד ההתרסקות. צילום: 27א, מתוך עמוד האינסטגרם deboraestrella

מגישת הטלוויזיה המקסיקנית דבורה אסטרלה, בת 43, נהרגה בסוף השבוע בתאונת מטוס, דקות ספורות לאחר ששיתפה בסטורי תמונה מתוך המטוס בו עמדה להתחיל שיעור טיסה.

אסטרלה טסה יחד עם המדריך שלה, טייס מסחרי לשעבר. השניים המריאו משדה התעופה הבינלאומי מונטריי-דל נורטה במטוס קל דו-מושבי מסוג ססנה, אך זמן קצר לאחר ההמראה איבד המטוס שליטה והתרסק סמוך לנהר, באזור התעשייה שבעיר גרסיה, מדינת נואבו לאון. השניים נהרגו במקום.

מגישת הטלוויזיה דבורה אסטרלה נהרגה בהתרסקות מטוס קל//שימוש לפי סעיף 27א לזכויות יוצרים

על פי סרטונים שהופצו ברשתות החברתיות, נראה המטוס צולל כלפי מטה כשהוא מסתחרר, בעוד מסוק שעבר בסמוך מנסה להתריע ולסייע.

אסטרלה, מגישה מוכרת בערוץ Multimedia, פרסמה שעות ספורות לפני התאונה בסטורי שלה באינסטגרם תמונה של המטוס עם הכיתוב "נחשו מה?". יום קודם לכן, סיפרה לחברים במסיבת יום הולדת כי היא עומדת להתחיל שיעורי טיסה במטרה להוציא רישיון טיס. חבר לשעבר סיפר כי אמרה לו: "אני מתחילה ללמוד לטוס, יום אחד נטוס יחד".

הסטורי של דבורה, לפני ההתרסקות,

הבעל שלה לשעבר, העיתונאי חוסה לואיס גרסיה, פרסם לאחר ההתרסקות ברשתות החברתיות על "מטוס שהתרסק", מבלי לדעת שאסטרלה היא אחת הקורבנות.

המטוס התרסק באזור תעשייה, צילום: מתוך עמוד האינסטגרם deboraestrella

במערכת החדשות של Multimedia קיבלו את ההודעה בתדהמה. המגישה הבכירה מריה חוליה לאפונטה, חברתה הקרובה של אסטרלה, פתחה את השידור בדמעות: "איך אפשר לומר 'בוקר טוב' כשהלב שלנו שבור. האולפן ירגיש ריק בלי החיוך שלה. היא חיה כל רגע במלואו ונתנה הכול לעבודה. אם יש דבר אחד שאפשר ללמוד ממנה - זה לא לבזבז רגע ולעשות את מה שאתה אוהב".

גם לקולגה שלה, בריאן בייאסטרוס, ספדו ברשתות החברתיות. תלמיד לשעבר שלו, מיגל בריונס, כתב: "נוח על משכבך בשלום, מורה יקר. תודה על הלימוד ועל הרצון שלך לעזור. חיבוק גדול אליך בשמיים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר