"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ריינאייר: "אולי לא נחזור לישראל" - המנכ"ל מחריף את הטון

החברה האירית מאיימת לא לשוב לפעילות בישראל גם לאחר סיום הלחימה בעזה • המנכ"ל מייקל או’לירי טוען כי ריינאייר "מסובבת" בידי הרשויות בנתב"ג, ומתריע כי אם לא יחול שינוי - המטוסים יופנו ליעדים אחרים באירופה

,עודכן
0השמעה
ריינאייר מצטרפת לאיום. צילום: רויטרס

חברת הלואו־קוסט האיריתריינאיירמעלה ספקות כבדים לגבי חזרתה לפעילות בישראל גם לאחר שהאלימות סביב המלחמה בעזה תדעך. מנכ"ל הקבוצה, מייקל או’לירי, אמר השבוע כי החברה "נמאס לה להיות מסובבת" על ידי הרשויות בנתב"ג, והיא בוחנת ברצינות אם להמשיך להשקיע בקו הישראלי.

הצהרתו החריגה של או’לירי מגיעה על רקע השעיית הטיסות של ריינאייר לישראל עד סוף אוקטובר לפחות. לדבריו, לצד המצב הביטחוני הקשה, נמל התעופה בן־גוריון מקשה על פעילות החברות המוזלות - בין השאר בשל עלויות תפעול גבוהות.

הצהרתו החריגה של או’לירי מגיעה על רקע השעיית הטיסות של ריינאייר לישראל,צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

בענף התעופה מעריכים כי ריינאייר, שמפעילה מאות קווים באירופה ומחוצה לה, עשויה להעדיף להפנות את המטוסים ליעדים יציבים יותר אם לא תראה שינוי ממשי במצב בישראל. "לחברה יש אלטרנטיבות רבות, והיא לא מחויבת לשוק הישראלי", אמר גורם בענף.

עבור הנוסעים הישראלים, שמצאו בריינאייר אופציה זולה במיוחד ליעדים באירופה, מדובר באיום ממשי על כיסם. היעלמות החברה עלולה לצמצם משמעותית את התחרות על מחירי הטיסות ולהחזיר את המחירים לשמיים.

בינתיים במשרד התחבורה נעשים מאמצים גדולים להחזיר את החברות הזרות לפעילות מלאה, תוך מתן מענה ביטחוני מתאים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר