"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הסוכן הצליח להכניס אותנו": יוצאות ריאליטי עלו לטיסת חילוץ ועוררו זעם

עמית חן ורותם רביבו מ"המרוץ למיליון", אשר נתקעו באתונה, העלו סטורי שהן הצליחו לעלות על טיסה ארצה ועוררו זעם בקרב גולשים רבים • לאחר מכן נאלצו לפרסם הבהרה

,עודכן
0השמעה
"הסוכן הכי מלך". מתוך הסטורי של עמית חן. צילום: מתוך אינסטגרם

טיסות החילוץהחלו היום (רביעי) אך רשימת ההמתנה עמוסה לעייפה וניתנת קדימות לנוסעים הומניטרייםומקרים רפואיים דחופים. בעוד עשרות אלפי ישראלים מנסים לשוב ארצה בכל דרך אפשרית - שתי יוצאות ריאליטי וחברתן ששהו בחו"ל הצליחו לעלות על טיסה ולחזור לישראל.

עמית חן ורותם רביבו מ"המרוץ למיליון", אשר בילו באתונה לשם נסעו לפני שהחלה המלחמה, העלו סטורי שהן הצליחו לעלות על טיסה ארצה ועוררו זעם בקרב גולשים רבים.

הסטורי עם ההבהרה. כל אחת והסיבה שלה,צילום: מתוך אינסטגרם

"שומעים? קיבלנו שיחה ב-12 בלילה מהסוכן הכי מלך בעולם שהודיע לנו שיש לנו מקום על טיסה בעוד ארבע שעות! לא האמנו", כתבה עמית בסטורי. "אנשים הגיעו לשדה והתחננו שיעלו אותם לטיסה (חלק גם הצליחו שתדעו) ולנו באמת היה מזל עם סוכן שהצליח להכניס אותנו".

הסטורי עורר גל תגובות נזעמות כמו אש בשדה קוצים: "ביזיון! בזמן שאנחנו תקועים פה עם ילדים בלי צפי..וואו אין לי מילים!", כתבה גולשת אחת. "הכל מושחת אצלנו", כתבה גולשת אחרת ועלו עוד טענות לקומבינות.

לאחר הדברים הללו, עמית נאלצה לפרסם סטורי הבהרה: "לכל הצקצקנים שמחפשים אש. קודם כל הטיסה שלנו הייתה באל על ולכן חזרנו די מהר כי הם הראשונים שמחזירים. אנשים פי מאה יותר מפורסמים מאיתנו תקועים אז מה הקשר שיעשו לנו פרוטקציה?!".

"ביקשנו מהסוכן שלנו עזרה כי כן היו לנו גם סיבות רפואיות - רותם הייתה חייבת לקבל זריקות ביולוגיות לקרוהן שלה שלא קיבלה כבר שבוע זה מסוכן ברמות, שני אמא לשלושה ילדים שכבר היו חייבים אותה והילה אמא לילדה על הרצף שהייתה צריכה טיפול בדחיפות. אז ניסינו לזרז את הטיסה כמו שכולם מנסים!".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר