"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הנוסעים התעצבנו: המטוס התעכב, הילדה שרה בריפיט - עכשיו דלתא מגיבה

חברת התעופה פרסמה התנצלות לאחר שנוסעים טענו כי "נלקחו כבני ערובה" בזמן עיכוב טיסה • הנוסעים הזועמים: "היא לא מואנה והחיים הם לא סרט דיסני"

,עודכן
0השמעה
מואנה בריפיט. הילדה בטיסה. צילום: 27א

חברת התעופה האמריקניתדלתא איירליינסנאלצה לפרסם תגובה רשמית לאחר שנוסעים הביעו זעם על מקרה לא שגרתי: במהלך עיכוב של כשעתיים בהמראה, ילדה צעירה שרה במערכת הכריזה של המטוס את השיר "How Far I'll Go" מהסרט "מוֹאנה", שוב ושוב לאוזני הנוסעים ה"שבויים". "אנו מעריכים את שיתוף הכישרון של הנוסעת הצעירה, ומתנצלים בפני שאר הלקוחות על העיכוב במסע", מסר דובר החברה.

דלתא איירליינס. "מתנצלים",צילום: אי.פי.אי

הטיסה, שהייתה בדרכה לאורלנדו, עוכבה כשעתיים בשל תנאי מזג אוויר קשים. לאחר מכן היא גם נאלצה להסתובב באוויר במשך כשעתיים נוספות מעל היעד. בשלב כלשהו, ככל הנראה ביוזמת דיילת, הילדה הוזמנה לשיר דרך המיקרופון של צוות המטוס.

לא כולם נהנו מההופעה המאולתרת. בסרטונים שפורסמו ברשתות החברתיות, חלק מהנוסעים שרו יחד איתה, אך אחרים כעסו על ההופעה הכפויה. נוסעים רבים העלו סרטונים מהאירוע, וציינו שמדובר ב"עוד תקלה במסע שכבר היה מעצבן מספיק".

@#DeltaAirlines♬ som original - Romeu

אחת הנוסעות שיתפה: "העיכוב להמראה היה של כמעט שעתיים. האנשים כבר היו עצבניים, פספסו טיסות המשך, רק רצו להגיע הביתה. ואז מגיעה ההופעה הזו". נוסעת אחרת כתבה: "זה הסיוט הכי גדול שלי. גיהנום אישי"; אחרת הוסיפה: "אין לי שום דבר נגד הילדה, אבל ההורים צריכים לדעת לקרוא את הסיטואציה. לא כל דבר צריך להסתובב סביב הילד שלך. היא לא מואנה, והחיים הם לא סרט של דיסני".

@cal_cifer_2.0#childfree#childfreebychoice#travel♬ original sound - Cal 2

נוסעים נוספים התלוננו כי מערכת הבידור בטיסה הופסקה בזמן שהילדה שרה את השיר במלואו. סרטון טיקטוק פופולרי סיכם זאת היטב: "לעולם אל תופיע בפני אנשים שנשארים איתך בכפייה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר