"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

החברות האמריקניות מבטלות - ארקיע מוסיפה קו לניו יורק

באמצעות מטוס בואינג 787 דרימליינר חדש, החברה תאפשר תוספת של שתי טיסות שבועיות • סך הכל תפעיל ארקיע חמש טיסות שבועיות בקו זה

,עודכן
0השמעה
ארקיע - משיקה שוברי הנחה בשיתוף שופרסל. צילום: סהר אברהמי

בעוד חברות תעופה מאריכות אתביטולי הטיסותלישראל וממנה, ארקיע משיקה היום (רביעי) מחלקת עסקים יוקרתית בקו ניו יורק-תל אביב.

בתוך כך, שימוש במטוס בואינג 787 דרימליינר חדש, יאפשר תוספת של שתי טיסות שבועיות, שיצטרפו לשלוש הקיימות כך שבסך הכל תפעיל חמש טיסות שבועיות בקו זה. מחלקת העסקים החדשה כוללת 18 מושבים מרווחים הנפתחים למיטת שינה באורך שני מטר, כבודה מורחבת, ערכות נוחות אישיות, שירות VIP ותפריט אוכל שיספקו חוויית טיסה משודרגת ויוקרתית לנוסעים. מחירי הטיסות במחלקת העסקים יחלו מ- 1,750$ לאדם לכיוון.

מטוס בואינג 787 דרימליינר. התוספת לקו לניו יורק,

"החברה נכנסה בהצלחה לקו ניו יורק וכעת לנוכח ביטולי הטיסות של חברות התעופה האמריקניות, ולאחר עבודה מאומצת מול שותפינו, החלטנו לתגבר את הקו באמצעות מטוסי בואינג 787-900 דרימליינר של חברת NEOS האיטלקית", מספר עוז ברלוביץ, מנכ"ל ארקיע. "מהלך זה יאפשר לנו להוסיף טיסות ישירות, עם מענה מותאם גם לנוסעים שומרי מסורת, ולספק פתרון אמיתי לעלייה בביקושים".

כאמור, חברות התעופה האמריקניות וביניהן דלתא, יונייטד איירליינס, אייר קנדה ואמריקן איירליינס משהות את חזרתן לישראל, ו"יחדשו את הטיסות כאשר התנאים הביטחוניים יאפשרו זאת".

ביטולי הטיסות: איזה חברת תעופה חוזרת ומי מאריכה את הביטול?

לפני טיסת הבכורה שתצא הערב לניו יורק, קיימה ארקיע אירוע חגיגי על המטוס בהשתתפות הפרזנטור החדש, אוראל צברי.מה בתפריט האוכל?סלט בסיסי של ירקות טריים הכולל מלפפון, עגבניות שרי, עלי בייבי וטוויסט של אוכמניות (אלו לא זיתים!); מנה ראשונה של סלט אטריות "זכוכית" דקיקות-אסתייתיות, עם חזה עוף פרוס ברמת מליחות נהדרת שלא תצמיא אתכם להמשך הטיסה.

סלט, מנה ראשונה ועיקרית לבחירה,צילום: סהר אברהמי

למה העיקרית ניתן לבחור: פרגית מעולה עם רוטב חרדל דיזון עם פירה; או כתף בקר עם פטריות וניוקי; או פילה דניס צלוי עם אטריות סובה וירקות צלויים.

"אנו גאים להשיק מהלך אסטרטגי חשוב נוסף: פתיחת מחלקת עסקים יוקרתית ומשודרגת בקו ניו יורק, במחיר הוגן וזאת כחלק ממהפכת המחירים שלנו בקו המבוקש. רק לאחרונה הכרזנו על מחיר חסר תקדים של 999 דולר במחלקת התיירים, וכעת אנו מרחיבים את השירות גם ללקוחות מחלקת העסקים, עם חוויית טיסה יוקרתית, איכותית ונוחה", מסכם ברלוביץ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר