שורה של חברות תעופה עדיין לא חזרו לישראל וחלקן אף האריכו את תוקף ביטולי הטיסות לארץ במהלך הימים האחרונים. חברת התעופה שהודיעה על ביטולים לטווח הרחוק ביותר היא בריטיש איירווייז, שביטלה את טיסותיה לארץ עד 14 ביוני. איבריה אקספרס ביטלה את טיסותיה לישראל עד 31 במאי.
אייר אינדיה הודיעה על הארכת ביטולי הטיסות לישראל עד 25 במאי, וויז אייר עד 14 במאי, ראינאייר עד 21 במאי. דלתא האמריקנית ביטלה את טיסותיה לישראל עד 19 במאי בשלב זה ויונייטד עד 18 במאי. חברת ITA האיטלקית ביטלה את הטיסות לארץ עד 18 במאי, כולל טיסות AZ809, AZ815 ב-19 במאי.
לאחר שהטייס חש ברע: מטוס של וויז אייר מלונדון לישראל חזר על עקבותיו // ארכיון
כל קבוצת לופטהנזה הודיעה על ביטול הטיסות לישראל עד 18 במאי, הקבוצה כוללת את אוסטריאן, סוויס, בראסלס, יורו ווינגס וכמובן לופטהנזה. אייר באלטיק ביטלה את טיסותיה לישראל להיום וכך גם אייר אירופה. אייר פראנס וטראנסאוויה ביטלו את הטיסות לישראל עד 13 במאי. על פי ההודעה הנוכחית באתר אג'יאן, טיסות החברה לארץ מבוטלות עד 16 במאי, לוט עד 18 לחודש.
בין החברות שממשיכות לטוס: פליי דובאי ואתיחאד
מנתוני רשות שדות התעופה עולה כי היום צפויים לעבור בנתב"ג כ-48,900 ב-314 טיסות בינלאומיות, כאשר כ-26,200 צפויים להמריא מישראל. בין חברות התעופה שצפויות לפעול היום בנתב"ג, ניתן למנות את אל על, ארקיע, ישראייר, פליי דובאי, בלו בירד, טוס איירווייז, אתיחאד, היי סקיי, אזרבייג׳ן, אזימוט, פליי לילי, גיאורגיאן, סייפרוס, אלקטרה, פליי וואן, פליי יו, היינאן, הלו ג׳טס, קאנוט שארק, רד ווינגס, סאם אייר, סמארטווינגס, טארום, אתיופיאן. אייר חיפה פועלת מחיפה. תמיד ייתכנו שינויים.
החברות שביטלו טיסות מישראל ואליה
בריטיש עד 14 ביוני
קבוצת לופטהנזה עד 18 במאי
איבריה אקספרס עד 31 במאי
אייר אינדיה עד 25 במאי
וויז אייר עד 14 במאי
ראינאייר עד 21 במאי
דלתא עד 19 במאי
יונייטד עד 18 במאי
ITA עד 19 במאי
אייר פראנס וטראנסאוויה עד 13 במאי
אג'יאן עד 16 במאי
לוט עד 18 במאי
היעדים אליהם צפויות הכי הרבה המראות היום הם יוון עם 25, אמירויות עם 15, קפריסין עם 14, גיאורגיה עם 12, איטליה, צרפת וארה"ב עם 9 לכל אחת, צ'כיה, מונטנגרו, רומניה וגרמניה עם 7 לכל אחת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו