"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ענקית התעופה מאריכה את ביטול טיסותיה לישראל | כל הפרטים

קבוצת לופטהנזה הגרמנית הודיעה היום כי ממשיכה את השעיית הטיסות לתל אביב עד 31 באוקטובר כולל • מטעם החברה נמסר: "מצרים על אי הנוחות שנגרמת ללקוחותיה בעקבות המצב" • וי'רג'ין אטלנטיק מבטלת טיסות עד 30 במרץ 2025: "י בשל המשך חוסר היציבות במצב הבטחוני לצד אתגרים פנימיים בחברה"

,עודכן
0השמעה
לופטהנזה בוחנת השבתת מטוסים. צילום: איי.פי

המצב הביטחוני ממשיך להשפיע על חברות התעופה: קבוצת לופטהנזה הגרמנית הכוללת סוויס, אוסטריאן, בראסלס ויורו ווינגסהודיעה היום (שלישי) כי היא מעדכנת את לוח טיסותיה לישראל וממשיכה את השעיית הטיסות לתל אביב עד 31 באוקטובר כולל.

החברה הודיעה כי היא מציעה לנוסעים אש מושפעים מהביטולים אפשרות לביטול הכרטיסים ללא עלות או הזמנה מחדש. מטעם החברה נמסר: "קבוצת לופטהנזה מצרה על אי הנוחות שנגרמת ללקוחותיה בעקבות המצב".

לוח הטיסות בנתב"ג,צילום: יוסי זליגר

עוד חברה שמבטלת טיסות היא וי'רג'ין אטלנטיק, שמבטלת עד 30 במרץ 2025. "ברצוננו לעדכנכם כי בשל המשך חוסר היציבות במצב הבטחוני לצד אתגרים פנימיים בוירג'ין אטלנטיק, אנו נאלצים, שוב, לקבל החלטה קשה ולבטל את טיסותנו לתל אביב עד לתום עונת החורף ב 30 במרץ, 2025. אנו מתנצלים בפניכם ובפני לקוחותינו על חוסר הנוחות הנגרמת בשל החלטה זו.
כרטיסים קיימים, ניתן לשנות את ההזמנות למועד מאוחר יותר או לבצע החזר מלא ע"פ מדיניות ההחזרים שלנו, כמו גם לנצל את הסכם הקוד שייר שלנו עם אל על", נמסר מטעם החברה.

מנגד, מוקדם יותר היוםחברת התעופה טוס איירווייזהודיעה שתחזור לישראל כבר מהיום. החברה צפויה להפעיל טיסות ישירות ללרנקה, כרתים, רודוס, וינה ופאפוס.

ההחלטה להפעיל את הטיסות הישירות הגיעה אחרי תהליך ארוך מול הרשויות, וכעת כאמור, טוס איירווייז, חברת התעופה הקפריסאית בבעלות ישראלית, צפויה לחזור כבר היום לישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר