"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קומו והתהלכו: נפתחה תערוכת התיירות הבינלאומית IMTM

תעשיית התיירות הייתה הראשונה להיסגר בשל הקורונה והאחרונה לחזור • כעת חוגגים את שובה בתערוכת ענק שנפתחה הבוקר ולוקחות בה חלק נציגויות מכ-50 מדינות ברחבי העולם • נציגי המדינות: "אנחנו מצפים לישראלים שרק יבואו"

,עודכן
0השמעה
תערוכת התיירות הבינלאומית השנתית בשנת 2022, צילום: שמעון יעיש

ענף התיירות חוזר לחיים אחרי שנתיים שבהן המטוסים היו מקורקעים, בתי המלון היו ריקים וסוכנים ואנשי תיירות רבים נותרו ללא פרנסה. היום (שלישי) נפתחה במתחם אקספו בגני התערוכה בתל אביב תערוכת התיירות הבינלאומית השנתית - IMTM (International Mediterranean Tourism Market) שמתקיימת זו השנה ה-28. נזכיר, שבשנה שעברה התערוכה לא התקיימה בשל העלייה בתחלואה.

התערוכה מיועדת לכל העוסקים בענפי התיירות השונים, תיירות ישראלית, תיירות מחו"ל ותיירות יוצאת, היא פתוחה לקהל הרחב ולוקחות בה חלק נציגויות מכ-50 מדינות ברחבי העולם. בין המדינות מרוקו שהקימה דוכן גדול ומרשים המשתרע על פני כ-250 מטרים רבועים, אזרבייג׳ן שהקימה דוכן בסדר גודל דומה, איטליה, ברזיל, קרואטיה, סיישל, ספרד, הפיליפינים ומדינות נוספות.

נשיא המדינה יצחק הרצוג והשר יואל רזבוזוב במעמד פתיחת תערוכת התיירות הבינלאומי,צילום: לע"מ

בשיחה עם נציגי הפיליפינים בתערוכה הם מספרים: "המדינה שלנו נפתחה לתיירים מישראל, אחרי שנתיים שהיינו סגורים, ואנחנו מאוד מחכים לראות אותם שם. עכשיו הכל חוזר לשגרה לאט לאט ומחוסנים מישראל מורשים לבקר בפיליפינים וזאת הזדמנות נפלאה לחזור לחיים וליהנות ממה שיש למדינה שלנו להציע״.

לא סוגרים את השמיים

גם הנציגים הברזילאים התייחסו לפתיחת ענף התיירות בשיחה עם ישראל היום: ״ברזיל פתוחה לתיירים, יש מסיבות, החופים מלאים ואנחנו מחכים מאוד לישראלים. תבואו, התגעגענו״.

במעמד גזירת סרט הפתיחה לתערוכה שיתקיים הבוקר נכחו נשיא המדינה, יצחק הרצוג, שר התיירות, יואל רזבוזוב, מנכ"ל משרד התיירות, דני שחר ושרי תיירות של בחריין, ליטא, יוון, איטליה ומנכ"לי משרד התיירות של מרוקו, קולומביה ופורטוגל.

שר התיירות יואל רזבוזוב: "הרבה השתנה מהכנס האחרון לפני שנתיים. זו הייתה ונשארה תקופה מאתגרת מאוד לסקטור התיירות בגלל הקורונה. תעשיית התיירות הייתה הראשונה להיסגר והאחרונה לחזור. לעמיתיי הישראלים - אני מבין את האתגרים שלכם ואני לוקח אותם ברצינות, אנחנו עובדים קשה מאוד לעזור לכם. צריך לעבוד יחד כדי שמערך התיירות יחזור להחלמה מלאה. אני שמח לעדכן שדיברתי עם ראש הממשלה בנט לפני הועידה, והסכמנו שהאופציה של סגירת השמיים היא לא על השולחן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר