"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מנכ"ל ישרוטל: "המחירים במלונות יהיו נמוכים מבשנה שעברה"

מתי נוכל לנפוש בבתי המלון, האם העובדים והאורחים יצטרכו להתחסן וכמה זה יעלה לנו? • ראיון עם ליאור רביב, מנכ"ל רשת ישרוטל

,עודכן
צילום: קוקו // רויאל ביץ' תל אביב

הצימרים כבר נפתחוובתי המלוןעדיין לא קיבלו אישור לפתוח את השערים. ליאור רביב, מנכ"ל רשת ישרוטל מספר בראיון לישראל היום על המחירים הצפויים, הדרך שבה יוכלו לשמור על ההנחיות ומתי נוכל לנפוש בבתי המלון בישראל.

משה בן שמחון

"אנחנו מתחילים לגייס עובדים ונערכים אחרי תקופה מאוד ארוכה של סגר, הגיע הזמן להתחיל לעבוד. אנחנו פותחים בשלב ראשון את בראשית, מצפה הימים, כרמים, קדמא ויערות הכרמל. אנחנו מקווים שהאיים הירוקים יפתחו בשלב ראשון ובהמשך גם תל אביב, ירושלים ושאר המלונות בארץ. היום מגיע ראש ממשלת יוון ואוטוטו ישראלים יוכלולטוס לחופשה בחו"לואנחנו מצפים שיאשרו לנו לפתוח את המלונות".

רביב התייחס גם למחירים ולביקושים בימים האחרונים, "ברגע שאמרו שהגבלת אלף המטרים הוסרה, באותו היום הביקושים עלו באופן דרמטי. בפסח הביקושים עצומים ועם ישראל רוצה חופשה. אני ממליץ להזמין מוקדם, עכשיו המחירים הכי נוחים והכי טובים. אני לא מאמין שהמחירים של פסח יהיו גבוהים יותר מבשנה שעברה, סביר שהם יהיו נמוכים יותר. צריך לזכור שאין תיירות נכנסת, כך שאני מניח שהמחירים יהיו נוחים עד כמה שניתן בפסח"

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

מלון רויאל ביץ' בתל אביב בפתיחה בקיץ 2020 // צילום: קוקו
מלון רויאל ביץ' בתל אביב בפתיחה בקיץ 2020 // צילום: קוקו

ליאור רביב מתייחס לאפשרות שיבקש לחסן את העובדים, או במקביל יצטרכו לעבור בדיקה כדי לשמור על עצמם ועל האורחים, "קודם כל אנחנו דואגים שכל העובדים יהיו מחוסנים ומי שלא מחוסן יעשה בדיקות. נעבוד במסגרת הדרכון הירוק, כך שיגיעו למלונות רק מחוסנים, מחלימים או מי שעברו בדיקות קורונה, כך שהמקום יהיה מוגן באופן טוב. נפעל על פי כל כללי התו הסגול – תוגבל כמות הסועדים בחדרי האוכל, נאכוף את עניין המסכות והריחוק החברתי וההגנה תהיה כפולה, המצב יותר טוב מבפעם הקודמת שכעת יש הרבה מאוד מחלימים ומחוסנים, בפעם הקודמת לא היו חיסונים והפעם הרוב יהיו מחוסנים".

"אםאפשר לפתוח צימראז אפשר לפתוח מלון, אנחנו כבר פותחים מלונות במתכונת של חדרים בלבד ומציעים גם הנחות מיוחדות ללקוחות שלנו. המלונאות, התעופה והתרבות הם האנשים שסבלו הכי הרבה בשנה הזאת ולכן חייבים לתת יותר התחשבות למען העסקים והעובדים שלנו, תעשייה שמפרנסת מאות אלפי ישראלים", סיכם רביב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר