"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בתוך יומיים: זה היעד הכי מבוקש בקרב ישראלים שטסים לחו"ל

בסוכנויות הנסיעות מדווחים שהיעד המבוקש ביותר בימים האחרונים היא המדינה שנפתחה לתיירים מישראל רק אתמול - טורקיה • אין יותר צורך באישור של ועדת חריגים, מחוסנים ומחלימים לפי ההגדרה החדשה לא צריכים להיכנס לבידוד מלא בחזרה לארץ • בטורקיש איירליינס ירחיבו את מספר הטיסות לארץ בעקבות הביקושים הגבוהים

,עודכן
0השמעה
אנטליה ואיסטנבול מבוקשות מאוד, צילום: רם לירן

אחרי חודשים ארוכים בהם היה אסור לטוס לטורקיה, החל מאתמולישראלים יכולים לטוס למדינהולחזור ללא צורך בבידוד, במידה והם עומדים בהגדרה החדשה של מחוסן או מחלים. בעקבות ההחלטה, בסוכנויות הנסיעות מדווחים על ביקושי שיא בטיסות לטורקיה.

בקבוצת קשרי תעופה מדווחים כי טורקיה כובשת את המקום הראשון מבין כל יעדי הנופש אליהם מזמינים ישראלים חופשות. ניר מזור סמנכ"ל קשרי תעופה: ״לאחר כמה חודשיים שבהם טורקיה נחשבה למדינה אדומה, עם הפתיחה המחודשת של היעד, אנטליה מסתמנת כיעד התיירות המוביל החודש, כשאחרייה איסטנבול. טורקיה ככלל היא המדינה המובילה מבחינת היקף ההזמנות מתחילת החודש לעונת הסתיו, עםעלייה של מאות אחוזים בהזמנות. היעד המוביל אחרי תורכיה הוא דובאי״.

טורקיש תרחיב את היצע הטיסות שלה לישראל וממנה בעקבות הדרישה הגבוהה,צילום: צילום: קוקו

אילן שלו, סמנכ"ל קבוצת קווי חופשה מתייחס לזינוק בהזמנות: "אנטליה מצדיקה את התואר מלכת הנופשונים. יום לאחר הסרת טורקיה מרשימת המדינות האדומות יומיים לפני הטיסה הראשונה של קווי חופשה ליעד, מדווחים ממוקד ההזמנות של הדקה ה-90 על הסתערות לחבילות נופש ביעד הכה אהוב על הישראלים. גם הספקים הטורקים מצדם עושים כל מאמץ לקדם את הגעת הישראלים לאנטליה ומספקים לסיטונאי התיירות דוגמת קווי חופשה מחירים אטרקטיביים ביותר כך שחבילות נופש לאנטליה ל-3/4/7 לילות ניתן לסגור במחירים של החל מ 329$ לאדם. הדקה ה-90 קולטת בימים אלה סוכנים נוספים לאור מה שמסתמן החורף עמוס בפעילות לאור כל החדשות הטובות שמגיעות מהעולם ופתיחה מוחלטת של השמיים לצד הקלות במדיניות הכניסה ליעדים המובילים"

בלשכת התיירות של טורקיה כבר פרסמו סרטון בעברית, בו הם פונים לתיירים הישראלים ומזמינים אותם לבקר במדינה. בטורקיש איירליינס מרחיבים באופן משמעותי את כמות הטיסות לישראל בעקבות הביקושים הגבוהים והצפי הוא שהביקושים לחופשות במדינה ימשיכו לגדול כבר בימים הקרובים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר