בקרוב: טיסות ישירות לאיים המלדיביים

בשורה מעניינת מאוד לתייר הישראלי: טיסות ישירות לאיים הקסומים של המלדיביים • משך הטיסה הלוך יארוך כ-8.5 שעות, והחזור יכלול גם עצירה של כשעה • כמה זה יעלה?

האיים המלדיביים הפכו בשנים האחרונות ללהיט גדול בקרב תיירים ישראלים. רבים סבורים שמדובר ביעד יקר במיוחד ושלא פשוט להגיע אליו, אך כעת חברת "קאמינוס" הישראלית, שתשתמש במטוסיה של אייר סיישל, תפעיל טיסות ישירות למלדיביים.

כדי לטוס למלדיביים יש צורך לעבור דרך יעד ביניים – אפשר לעשות זאת דרך דובאי או סיישל, למשל, אך עד כה לא היו טיסות ישירות. אך בקרוב המצב הזה ישתנה לאחר ש"קאמינוס" תוציא חמש טיסות ישירות בכל יום שני החל מ-6 בספטמבר ועד תחילת אוקטובר. מחיר הכרטיס יתחיל ב-995 דולרים, והטיסה תבוצע באמצעות מטוס האיירבאס a320NEO של "אייר סיישל".

האיים המלדיביים, orzano


חשוב להדגיש כי בטיסה חזרה לארץ, המטוס יעצור למשך כשעה בסיישל. לפי חברת התיירות, הנוסעים לא ירדו מהמטוס בזמן ההמתנה בעיקר בגלל ענייני ביטחון, אך בסיום ההמתנה תמשיך הטיסה חזרה ארצה.

בחברה יציעו חבילות שכוללות אירוח במלונות חמישה כוכבים במלדיביים. מחירי החבילות יתחילו ב-1,750 דולרים לשבוע כולל טיסה. על מלון טוב יותר תוכלו לשלם 2,750 לאדם, כולל טיסה. משך הטיסה הוא כ-8.5 שעות בהלוך (ללא עצירה) וכ-10 שעות בחזור (עם עצירה של כשעה).

האיים המלדיביים, orzano
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר