גוגל תסמן דואר בטוח על ידי הוספת לוגו רשמי של השולח
צעד נוסף במלחמה נגד שולחי הספאם ויתר המזיקים שמגיעים אלינו בג'ימייל • גוגל תוסיף את הלוגו הרשמי של החברה ממנה יגיע המייל • השינוי יקרה באופן הדרגתי בשבועות הקרובים
Your browser doesn’t support HTML5 audio
חברת גוגל לוקחת את המלחמה נגד מפיצי הספאם והפישינג צעד אחד קדימה כשתתחיל בימים הקרובים לאמת את זהות שולחי המיילים שיגיעו מחברות מוכרות על ידי צירוף הלוגו הרשמי של החברה לצד המייל.
גוגל תוכל להוציא לפועל את התהליך החשוב לאחר שהצטרפה לסטנדרט שנקרא Bimi או ביתר פירוט:BrandIndicators forMessageIdentification שהוקם בשביל לטפל בכמות הבלתי נתפסת של ספאם, פישינג ושאר מזיקים.
חברות שיעמדו בתקנים הרלוונטים (SPF - Sender Policy Framework, DKIM - Domain Keys Identified Mail), יקבלו את הלוגו שלהן באופן אוטומטי כאשר ישלחו מייל ללקוחות. המשתמש עצמו אינו צריך לבצע שום פעולה על מנת לקבל את השירות הזה והוא יחל באופן אוטומטי כאשר יגיע למדינה המסוימת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו