רשת KSP פותחת 2 סניפים חדשים - במיקומים אטרקטיביים

73 סניפים וזה עוד לא הסוף: רשת האלקטרוניקה נכנסת לגל פתיחות חדש, כשבמרכזו שני סניפים אטרקטיביים שייפתחו בשבועות הקרובים • מאילת ועד המרכז, כך נראית מפת ההתרחבות של אחת הרשתות המזוהות עם המחיר הנמוך

סניף של רשת KSP , KSP
סניף של רשת KSP | צילום: KSP

רשת KSP, שהפכה בשנים האחרונות לאחת מכתובות האלקטרוניקה המרכזיות בישראל, נמצאת בתנופת התרחבות. שני סניפים חדשים במיקומים אטרקטיביים צפויים להיפתח בקרוב: הראשון בקניון סירקין בפתח תקווה, בעוד כשבועיים, והשני על הגבול שבין קרית אונו לאור יהודה, בעוד כחודש וחצי.

אבל שני הסניפים הללו הם רק קצה הקרחון. בחודשים האחרונים כבר נפתחו סניפים חדשים ביקנעם ובמודיעין, במתחם המע"ר. הסניף במודיעין, שנפתח ב-18 באוגוסט, נועד בעיקר לשרת את תושבי העיר במרכז העירוני עצמו, כך שלא יצטרכו לנסוע עד מרכז עינב בישפרו סנטר. מכיוון שאזור המע"ר סובל ממצוקת חנייה, לקוחות הסניף זכאים לחצי שעה חנייה חינם בחניון הסמוך.

הסניף החדש שעתיד להיפתח בקניון סירקין בפתח תקווה | צילום: KSP

מהלכי שדרוג קיימים ומגמת התרחבות

התנופה כוללת גם מהלכי שדרוג של סניפים קיימים. סניף אשקלון שבמרכז העיר הועתק לפני כחודשיים למיקום חדש וגדול יותר באזור התעשייה, וסניף בית שמש עבר לפני כשבועיים מאזור התעשייה אל קניון "שער העיר", למיקום נגיש ומרכזי יותר עבור הקהל המקומי.

עם השלמת הפתיחות הקרובות, רשת KSP תמשיך להרחיב את הפריסה הארצית שלה, שמונה כיום 73 סניפים. נתון בולט במיוחד הוא אילת, שבה לבדה פועלים שישה סניפים, על רקע הביקוש הגבוה לרשת בעיר. הביקוש נשען הן על מדיניות המחירים התחרותית של הרשת באופן כללי, והן על מחירי אילת ללא מע"מ. באילת ממוקמים הסניפים בטיילת, במרכז התיירות, ברחוב תרשיש, בלגונה, במלכת שבא ובאזור התעשייה הצפוני בכניסה לעיר.

סניף KSP במודיעין | צילום: KSP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר