"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
לא צריך לשלם

גוגל פתחה את הפיצ'ר הכי מבוקש של ג'מיני לכולם

כבר לא צריך לשלםף גוגל הודיעה על שחרור תכונת ה-Notebooks לכלל משתמשי ג'מיני ללא עלות • מעתה, גם משתמשי המסלול החינמי יוכלו לנהל עד 50 מקורות מידע בתיקיות ייעודיות ולרתום את סוכן ה-NotebookLM כדי להפוך קבצים, תמונות ושאילתות לפרויקטים מאורגנים

,עודכן
0השמעה
האפליקציה החדשה של ג'מיני למקבוקים. צילום: גוגל

ענקית הטכנולוגיה גוגל (Google) מרחיבה את הנגישות לכלי הבינה המלאכותית שלה ומסירה את חומת התשלום מעל אחת התכונות השימושיות ביותר באפליקציית ג'מיני (Gemini).

גוגל פתחה את תכונת Notebooks לכלל משתמשי ג'מיני // גוגל

תכונת ה-Notebooks, ששימשה עד כה כמעין "מחיצות דיגיטליות" למנויים בתשלום בלבד, נפתחת כעת בחינם לכלל הציבור. המהלך מאפשר למשתמשים לארגן את סביבת העבודה שלהם בצורה חכמה וממוקדת יותר, ללא צורך במנוי AI Premium.

סדר בבלגן

המחברות החדשות מתפקדות כתיקיות לכל דבר בתוך התפריט הראשי של ג'מיני. הן מאפשרות למשתמשים לרכז חומרים רלוונטיים תחת קורת גג אחת. החל מתמונות וקבצים שהועלו ועד לשאילתות, הנחיות (Prompts) ותשובות שנשמרו במהלך הצ'אט.

גוגל פתחה את תכונת Notebooks לכלל משתמשי ג'מיני,צילום: גוגל

היכולת להפריד בין נושאים שונים, בדומה למחיצות בכונן קשיח, הופכת את ניהול הפרויקטים הארוכים לפשוט ויעיל בהרבה.

האינטגרציה עם NotebookLM

הכוח האמיתי מאחורי העדכון טמון בשילוב של NotebookLM, אחד המודלים הפופולריים של גוגל, כסוכן מובנה בתוך הצ'אטבוט. כעת, משתמשים יכולים "לגרור" תיקייה שלמה ישירות אל תוך NotebookLM כדי להתחיל פרויקט מחקר או כתיבה המבוסס על המידע שנצבר בה.

𝗡𝗼𝘁𝗲𝗯𝗼𝗼𝗸𝗟𝗠 + 𝗚𝗲𝗺𝗶𝗻𝗶 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗺𝗲𝗿𝗴𝗲𝗱. 𝗘𝘃𝗲𝗿𝘆 𝗳𝗿𝗲𝗲 𝘂𝘀𝗲𝗿 𝗴𝗲𝘁𝘀 𝗶𝘁. 𝗔𝗻𝗱 𝗶𝘁 𝗱𝗼𝘂𝗯𝗹𝗲𝘀 𝘄𝗵𝗮𝘁 𝗯𝗼𝘁𝗵 𝘁𝗼𝗼𝗹𝘀 𝗰𝗮𝗻 𝗱𝗼.

Here's what just changed:

Your notebooks now live inside Gemini.

All your research. All your sources. All…pic.twitter.com/cqEX2pUVuI

— Julian Goldie SEO (@JulianGoldieSEO)April 19, 2026

עבור משתמשי החינם, גוגל מאפשרת לצרף עד 50 מקורות מידע לכל תיקייה, לצד הנחיות ספציפיות המגדירות לבינה המלאכותית כיצד לנתח ולעבד את החומרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר