המפרסמים משתלטים לכם על הפיד: המהלך החדש של טיקטוק. צילום: Gemini

המפרסמים משתלטים לכם על הפיד: המהלך החדש של טיקטוק

ממיתוג משותף עם הלוגו של האפליקציה ועד לרצף מודעות סדרתי בזמני שיא: טיקטוק חושפת שלושה כלי פרסום חדשים • Logo Takeover, Prime Time ו-TopReach הם כלים שמטרתם לעזור למשווקים למקסם חשיפה, למשוך תשומת לב ולדייק את מודעותיהם

[object Object]

טיקטוק הודיעה אתמול (רביעי) על השקת כלי פרסום חדשים, שיעזרו למפרסמים להגיע לקהילות שלהם שבטיקטוק. הכלים; Logo Takeover, Prime Time ו- TopReach, ומטרתם לעזור למשווקים למקסם חשיפה, למשוך תשומת לב ולדייק את המודעות שלהם יותר מתמיד.

טיקטוק. המפרסמים משתלטים לכם על הפיד, צילום: אי.פי.אי

Logo Takeover הוא פורמט פרסום פרימיום שמעניק למותגים הזדמנות בלעדית למיתוג משותף עם טיקטוק ברגע שהמשתמשים פותחים את האפליקציה. המטרה: ליצור רושם ראשוני חזק. Logo Takeover לוכד את תשומת הלב של המשתמשים מיד עם פתיחת האפליקציה ויוצר חוויית מותג תוך מתן חשיפה רחבה למפרסמים. האחים וורנר עשו בכלי החדש שימוש במקביל להשקת הטריילר של  Supergirl - וראו עלייה דו-ספרתית במודעות ובכוונת הצפייה של המשתמשים.

Prime Time הוא פורמט פרסום סדרתי חדש שמאפשר למותגים להציג רצף של מודעות בזמנים מסוימים - בין אם מדובר ברגע שיא, אירוע חי או פרק זמן עם מעורבות גבוהה. Prime Time מציג עד שלוש מודעות עוקבות של אותו מפרסם לאותו משתמש בתוך חלון זמן מוגדר של 15 דקות. בעזרת פורמט הפרסום החדש, מותגים יכולים לספר סיפור מתמשך בתקופות של פעילות גבוהה כדי לייצר השפעה מקסימלית.

TopReach הוא הכלי השלישי שמושק כעת, והוא מאפשר למפרסמים לשים מודעה בשני מיקומים בולטים, במטרה להגיע לכמה שיותר משתמשים, במיוחד סביב רגעי שיא. הוא מאחד בין TopView (המודעה הראשונה שהמשתמש רואה כשהוא פותח את האפליקציה), ו-TopFeed (המודעה הראשונה שמופיעה למשתמש בפיד הפור-יו) ובכך מאפשר למקסם חשיפה.

אנה פלקין, צילום: יהושע יוסף

"בטיקטוק, מותגים לא מפריעים - הם חלק מהשיחה. מה שמייחד אותנו זה שבפלטפורמה, הפרסומות חיות בתוך התוכן ובתוך המוצרים שאנשים כבר אוהבים, ומותגים יכולים להשתלב בשיח בדרכים שמרגישות טבעיות ושימושיות. כלי הפרסום החדשים שלנו מקלים על עסקים להגיע לקהילות שבאמת אכפת להן מהם וגם להניע לפעולה", מסרה אנה פלקין, מנהלת הפעילות העסקית של טיקטוק בישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו