"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שבוע אחרי "הגרב הארוגה": אפל משיקה אביזר חדש לאייפון

אפל מציגה את Hikawa Phone Grip - אביזר אחיזה במהדורה מוגבלת המיועד לאנשים עם מוגבלויות תנועה • כמה הוא עולה ואיפה יהיה זמין לרכישה?

,עודכן
0השמעה
Hikawa Phone Grip. צילום: אפל

חברת אפלהחלה למכור אביזר חדש לאייפון במהדורה מוגבלת, הנקרא Hikawa Phone Grip and Stand, שתוכנן במיוחד עם דגש על נגישות לאנשים עם מוגבלויות. המוצר, שמחירו 69.95 דולר, זמין להזמנה בחנות המקוונת של אפל בארצות הברית בלבד.

האביזר תוכנן על ידי ביילי היקאווה מלוס אנג'לס לכבוד 40 שנה לחטיבת הנגישות באפל. האחיזה משתמשת במגנטים כדי להיצמד בצורה מאובטחת לכל אייפון התומך בטכנולוגיית MagSafe - המערכת המגנטית שאפל הציגה בשנת 2020. לפי אפל, ניתן להסיר את האביזר בקלות, והוא משמש גם כמעמד עם שתי זוויות צפייה שונות, הן במצב אנכי והן במצב אופקי.

השעון החכם של אפל| עמוד היוטיוב של אפל

תהליך העיצוב של ה-Hikawa, שנעשה בהשראת פיסול מודרני, כלל מעורבות ישירה של אנשים עם מוגבלויות המשפיעות על כוח שרירים, זריזות ושליטה בידיים. שיתוף הפעולה עם אנשים עם מוגבלויות בשלב התכנון נועד להבטיח שהמוצר יענה על צרכים אמיתיים ולא רק על תפיסות תיאורטיות של מעצבים.

אביזר האחיזה מגיע בשני צבעים בלבד: ירוק-צהוב בוהק בשם Chartreuse וצבע אפור ממוחזר בשם Crater שהוא בלעדי לאפל. הצבע הירוק-צהוב הבוהק נבחר במיוחד כדי להקל על אנשים עם לקויות ראייה לאתר את המכשיר.

Hikawa Phone Grip. תוכנן עבור משתמשים עם צרכי נגישות,צילום: אפל

זהו אביזר האייפון השני במהדורה מוגבלת שאפל משיקה החודש. לפני כשבועהציגה החברה את ה-iPhone Pocket, נרתיק צד יוקרתי שפותח בשיתוף עם בית האופנה היפני איסי מיאקי, שזכה לכינוי "הגרב הארוגה" ושנמכר במחירים שנעים בין 149.95 ל-229.95 דולר.

אביר האחיזה החדש מצטרף למגוון רחב של אביזרי MagSafe שאפל ויצרנים חיצוניים מציעים למשתמשי החברה הנאמנים, אך הוא הראשון שתוכנן במפורש עבור משתמשים עם צרכי נגישות.

טרם ברור כמה יחידות יופקו במסגרת המהדורה המוגבלת, אך ניסיון העבר עם מוצרי מהדורה מוגבלת של אפל מלמד שהם נוטים להימכר במהירות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר