"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אייפון 17 יצא לדרך: איך הוא מתקבל בשוק?

נתוני המכירות הראשונים מארה"ב וסין מצביעים על עלייה משמעותית לעומת הדגם הקודם • מכירות המודל הבסיסי כמעט הוכפלו בסין ביחס לשנה שעברה - ואיזה דגם מבוקש בארה"ב?

,עודכן
0השמעה
אייפון 17. נכון לעכשיו, הוא נמצא בביקוש גבוה בהרבה מאייפון 16. צילום: GettyImages

אייפון 17, שהושק בספטמבר, עלה במכירות המוקדמות על הדגם הקודם של המכשיר. כפי שפורסם בבלומברג, נתונים חדשים של חברת המחקר Counterpoint Research מצביעים על עלייה של 14 אחוז במכירות לעומת סדרת אייפון 16, במדידה של עשרת ימי המכירה הראשונים בארה"ב ובסין - שני השווקים הגדולים ביותר של החברה.

הנתונים, המהווים את האינדיקציה הכמותית הראשונה לתגובת הצרכנים, מראים שהאייפון 17 הסטנדרטי נמצא בביקוש גבוה בהרבה מהמודל המקביל בשנה שעברה. אנליסטים של Counterpoint מייחסים את הזינוק למסך משופר, נפח אחסון גדול יותר ושבב A19 המשודרג.

"הצרכנים מגיבים למודל הבסיסי של אייפון 17 בזכות המפרט והשדרוגים המשופרים", אמר האנליסט הבכיר איבן לאם. "בסין, המכירות כמעט כפולות מאלו של האייפון 16 הבסיסי במהלך תקופת הזמינות הראשונית - והמומנטום ממשיך להיות טוב גם באוקטובר".

טים קוק, מנכ"ל אפל, באירוע ההשקה של אייפון 17,צילום: Getty Images via AFP

ה-Pro Max מככב בארה"ב

גם ה-אייפון 17 Pro Max, המכשיר היקר ביותר בסדרה, רושם ביקוש חזק, במיוחד בארה"ב. על פי Counterpoint, הוא מושך קונים שרכשו את הטלפון האחרון שלהם בתקופת הקורונה ורק עכשיו בוחרים לשדרג. ה-Pro Max מגיע עם המצלמות הטובות ביותר של אפל עד כה, מערכת פיזור חום משופרת והעיצוב המחודש המשמעותי ביותר של החברה מזה שנים.

לפי בלומברג, אפל עדיין מסתמכת על האייפון עבור כמחצית מההכנסות שלה. החברה הצליחה לשמור על מכירות חזקות של המכשיר למרות כמה מעידות בפיתוח פיצ'רים ושיפורים של בינה מלאכותית, וצרכנים סינים עדיין ממתינים להשקה של Apple Intelligence במדינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר