נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ פרסם היום (שני) סרטון שנוצר באמצעות בינה מלאכותית. בסרטון, שעלה לרשת החברתית Truth, טראמפ נראה בפגיעה עם ברק אובמה, אלא שאז אנשי FBI פורצים לפריים - ועוצרים את אובמה. בהמשך, הנשיא לשעבר נראה כלוא כשהוא לובש מדי אסיר כתומים.
View this post on Instagram
לפריים בו אובמה עומד מאחורי סורג ובריח, הוסיף טראמפ את הכיתוב "אף אדם לא ניצב מעל החוק". הרשתות החברתיות, כמובן, געשו אחרי העלאת הסרטון. סגנית הנשיא לשעבר קאמלה האריס העלתה תמונה של אובמה וביקשה לאנשים לצייץ אותה מחדש אם הם סומכים עליו, אבל זכתה לכמות הגונה של קריאות מצד גולשים, שדורשים לכלוא אותו.
מנגד, גולשים רבים באינסטגרם טענו שמדובר במעשה נואש של טראמפ, שמנסה להסיט את דעת הקהל ולהפחית את תשומת הלב שהחברות שלו ושל עבריין המין ג'פרי אפשטיין קיבלה: "פוליטיקאי מכהן לא אמור להתנהג כך. הוא עושה הכל כדי שלא נדבר על תיקי אפשטיין, זה די נואש מצידו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
