"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר שעות: עדיין תקלה נרחבת ב-ChatGPT

משתמשים דיווחו על תקלה נרחבת בשירות הצ'אטבוט, שמנע מהם להשתמש בשירות • נכון לעכשיו לא ברור מקור התקלה ומ-OpenAI נמסר כי הנושא בבדיקה • התקלה משפיעה על מיליוני משתמשים ברחבי העולם

,עודכן
0השמעה
OpenAI. צילום: אי.אף.פי

תקלה מסתורית:הבוקר (שלישי) דווח כי תקלה נרחבת בצ'אטבוט הפופולרי ChatGPT מונעת ממשתמשים להשתמש במערכת הבינה המלאכותית הפופולרית. שעות אחרי, נראה כי השירות עדיין לא חזר למלואו ומשתמשים רבים טוענים כי לא ניתן להשתמש בו.

העדכון בעמוד של OpenAI בנוגע לתקלה,צילום: צילום מסך

משתמשים רבים כתבו ברשתות החברתיות כי הצ'אטבוט אינו מעבד את השאילתות שלהם, כאשר ניתן להקליד שאלות בתיבת הדו-שיח, אך כפתור ה-Enter אינו מגיב. אחרים דיווחו כי לא ניתן לגשת לשיחות קודמות באתר.

דיווחים על הבעיות בצ'אטבוט החלו להופיע כבר בשעות הבוקר, כאשר לפי נתונים מאתר Downdetector, המנטר אירועים מסוג זה, יותר מ-80 אחוזים מהמשתמשים נתקלים בקשיים בגישה ל-ChatGPT, כ-14 אחוזים אינם מצליחים להיכנס כלל לאתר, וכ-12 אחוזים חווים בעיות באפליקציה.

מנכ"ל OpenAI סם אלטמן. אין הסבר נכון לעכשיו לתקלה המשפיעה על מיליוני משתמשים. ארכיון,צילום: אי.פי

מיליוני משתמשים נפגעו

ל-ChatGPT יש כ-180 מיליון משתמשים פעילים ברחבי העולם, העושים שימוש בשירות למגוון רחב של פעולות, בהן כתיבת קוד, ניסוח מכתבים, הרצת חיפוש, תרגום ועוד, כך שהתקלה הנוכחית משפיעה על מיליוני אנשים שכבר הפכו את הצ'אטבוט לכלי עבודה מרכזי.

עדכון 15:00:ב-OpenAI עדכנו כי התקלה טופלה וכי כל המערכות חזרו לעבוד באופן מלא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר