"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מנכ"ל בזק: תוך שנתיים תגיע פריסת הסיבים הארצית ל-85%
רן גוראון אמר כי החברה תעמוד בהתחייבותיה לפריסה של רשת הסיבים המהירה • באירוע בהשתתפות בכירים בבזק ויצרנית ציוד התקשורת "נוקיה" הוצג ניסוי שבו הגיעו למהירות גלישה של 25 גיגה בייט בשנייה
.צילום: This image was created with the assistance of DALL·E 2
שיאים בגלישה

מנכ"ל בזק: תוך שנתיים תגיע פריסת הסיבים הארצית ל-85%

רן גוראון אמר כי החברה תעמוד בהתחייבותיה לפריסה של רשת הסיבים המהירה • באירוע בהשתתפות בכירים בבזק ויצרנית ציוד התקשורת "נוקיה" הוצג ניסוי שבו הגיעו למהירות גלישה של 25 גיגה בייט בשנייה

אורי ברקוביץ'
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

החל ממחצית השנה הבאה - 2024 צפויה מהירות הגלישה הזמינה באמצעות הסיבים האופטיים של בזק להגיע ל-10 גיגה בייט. החברה תשיק נתב חדש בתקן ווי-פי 7 שיתמוך במהירות זו. בבזק כבר עובדים על הדור הבא אחריו כאשר נתב חדש בתקן ווי-פי 8 יתמוך במהירות של 25 גיגה בייט בשנייה יושק בשנת 2027.

הנתבים החדשים הוצגו במפגש עם עיתונאים בהשתתפות בכירי החברה בהם המנכ"ל רן גוראון ובכירים מיצרנית ציוד התקשורת "נוקיה". במפגש הוצג ניסוי מעבדה שבו הצליחו מהנדסי החברה להגיע למהירות גלישה של 25 גיגה בשנייה. כיום מהירות הגלישה המקסימלית המוצעת למגזר הביתי עומדת כל 2.5 גיגה בייט בתקן המתקדם ווי-פי 6.

הניסוי בוצע בטכנולוגיית 25G PON ודברי בזק בכך היא "מצטרפת לחברות הטלקום המובילות בעולם בהן טלפוניקה, פרונטיר, kpn ו-AT&T, הנמצאות גם הן בשלבי פיילוט הנדסי בטכנולוגית, במטרה לספק קצב גלישה של עד 25 גיגה".

לדברי מנהל הטכנולוגיות הראשי של בזק מני ברוך, המהפכה המשמעותית יותר תהיה הקפיצה בשנה הבאה לתקן ווי-פי 7 הרבה יותר מאשר הקפיצה הבאה שצפויה 3 שנים לאחר מכן.

המנכ"ל גוראון אמר שהמחירים שייגבו על הגלישה במהירויות החדשות טרם נקבעו. עוד הבטיח גוראון כי החברה תעמוד בהתחייבויותיה להגיע לפריסה של 85% ברשת הסיבים האופטיים. לדברי ברוך, "הגענו לפריסה הרחבה ביותר בישראל ונמשיך לפרוס בקצב מהיר, כשעד סוף השנה נגיע ל-2 מיליון משקי בית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...