"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הטריפה את הרשת: העקיצה הפוגענית של גרטה טונברג לאלוף העולם באיגרוף לשעבר

מהלומות טוויטר הדדיות בין אנדרו טייט לפעילת איכות הסביבה הצעירה הביאה לסערה גדולה ברשת החברתית • מאות אלפי לייקים ועשרות אלפי תגובות בתוך שעות בודדות כמובן שלא הזיקו

,עודכן
0השמעה
לא להתעסק, גרטה טונברג, צילום: איי.אף.פי.

סערה ברשת החברתית:פעילת הסביבה המפורסמת בעולם, גרטה טונברג, עקצה את אלוף העולם לשעבר באגרוף תאילנדי ויזם האינטרנט אנדרו טייט, לאחר שזה שלח לה פירוט של צי המכוניות ברשותו ואת סוגי המנוע שלהם. "אנרגיה של ז*ן קטן", ענתה בתגובה.

"שלום גרטה טונברג", כתב טייט אתמול (שלישי). "ברשותי 33 מכוניות. לבוגאטי שלי מנוע מסוג W16 ולשתי הפרארי 812 שלי מנוע מסוג V12. זו רק ההתחלה. אנא ספקי את כתובת הדוא"ל שלך כדי שאוכל לשלוח רשימה מלאה של אוסף המכוניות שלי והפליטות העצומות שלהן", הוסיף.

Hello@GretaThunberg

I have 33 cars.

My Bugatti has a w16 8.0L quad turbo.

My TWO Ferrari 812 competizione have 6.5L v12s.

This is just the start.

Please provide your email address so I can send a complete list of my car collection and their respective enormous emissions.pic.twitter.com/ehhOBDQyYU

— Andrew Tate (@Cobratate)December 27, 2022

אך פעילת הסביבה השבדית בת ה-19 אשר מוכרת בסגנונה הלא פחות בוטה, לא נשארה חייבת וענתה באופן חסר תקדים בתגובה אשר זכתה לה באהדה של מאות משתמשים ברשת החברתית. "כן, בבקשה תאיר את עיני ושלח לי דוא"ל ל-smalldickenergy@.getalife.com" (אנרגיה של ז*ן קטן תמצא חיים) כתבה, והרשת בתגובה השתוללה.

yes, please do enlighten me. email me at smalldickenergy@getalife.comhttps://t.co/V8geeVvEvg

— Greta Thunberg (@GretaThunberg)December 28, 2022

טוויטר געשה וצהלה לאחר מכן ומייד הגיעו התגובות לציוץ אשר שותף מעל 17 אלף פעמים, נכון להיום (רביעי). "שלום, משטרה. ברצוני לדווח על הרצח של אנדו טייט", כתב אחד המגיבים. "ואני חשבתי שהגענו לשיא של 2022", צייץ ג'ייקוב סטולורת'י, עיתונאי בכיר של האינדיפנדט הבריטי.

טייט בן ה-36 הינו אושיית רשת ממוצא בריטי אמריקאי אשר הפך בשנות ה-20 שלו למיליונר עם סגנון חיים ראוותני והתבטאויות שנויות במחלוקת אשר גרמו לסערות רבות ברשתות החברתיות ואף גרמו לחסימתו בטוויטר, אינסטגרם ועוד. האם מומחה לאומניות לחימה יחזיר לטונברג בנוקאוט? בינתיים טייט שומר על שתיקה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר