חברת דייסון (Dyson) חשפה את ה-Dyson PencilWash, הפתרון החדש לניקוי רטוב, שהוא המכשיר הקל, הדק והקומפקטי ביותר של החברה עד כה. המכשיר מצטרף לסדרת העיצוב הדקיק שהחלה עם ה-PencilVac, אך בניגוד לקודמו, הוא משלב מערכת שטיפה מתקדמת בתוך ראש הניקוי במטרה להחליף את המגב והדלי המסורתיים.
המאפיין הבולט ביותר במכשיר החדש הוא העיצוב הגלילי, הכולל ידית בקוטר 38 מ"מ בלבד לנוחות אופטימלית באחיזה ובאחסון. המבנה המהפכני, השוקל 2.2 ק"ג בלבד, מאפשר תמרון מקסימלי עם משקל מורגש ביד של כ-380 גרם, ומסוגל להישכב שטוח עד לזווית של 170 מעלות לניקוי במקומות צרים מתחת לרהיטים נמוכים.
האם טכנולוגיית ההידרציה תמנע ריחות רעים?
בניגוד לשואבים שוטפים רגילים, ל-PencilWash אין פילטר פנימי שעלול ללכוד לכלוך ולהוות מחסה לחיידקים או ריחות. המכשיר משתמש בטכנולוגיית הידרציה המבטיחה שימוש אך ורק במים נקיים, כאשר גליל מיקרופייבר בעל צפיפות גבוהה של 64 אלף סיבים לסמ"ר מסיר במקביל לכלוך רטוב ויבש ומשאיר את הרצפה יבשה במהירות.
מערכת אספקת המים המדויקת כוללת שמונה נקודות מגע המפזרות מים נקיים באופן עקבי על הגליל, בעוד המים המזוהמים נשאבים החוצה בכל סיבוב. המשתמשים יכולים לבחור בין שני מצבי הידרציה לשליטה בכמות המים בהתאם לסוג המשטח, מה שמבטיח תוצאה אופטימלית וניקוי יסודי לכל אורך זמן הפעולה.
כמה זמן תחזיק הסוללה ומה יהיה המחיר?
ה-PencilWash מצויד במיכל מים נקיים בנפח 300 מ"ל, המספיק לכיסוי שטח של עד 100 מ"ר - גודל של דירת ארבעה חדרים ממוצעת. המכשיר מספק זמן עבודה רציף של עד 30 דקות בטעינה אחת, כאשר הסוללה נשלפת וניתנת להחלפה מהירה, ומסך משולב בחלקו העליון מציג את זמן הפעולה הנותר.
המכשיר החדש של דייסון יהיה זמין לרכישה בארצות הברית החל מ-17 במרץ במחיר של 349 דולר (כ-1,090 שקל). מועד ההשקה הרשמי בישראל וצפי המחיר בשוק המקומי טרם פורסמו, אך המכשיר כבר מעורר עניין רב בזכות השילוב בין עוצמה הנדסית למבנה דק במיוחד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
