גבר אוסטרלי נאבק בתנין ענק – וניצל בזכות אולר

תושב מדינת קווינסלנד יצג לדוג ליד ביתו ונתקל בזוחל הענק שאחז ברגלו • כשלא הצליח להשתחרר מהאחיזה, דקר באמצעות האולר את התנין בראשו • בהמשך התפנה באופן עצמאי לבית החולים

תנין יוצא מהמים , GettyImages
תנין יוצא מהמים, צילום: GettyImages

קרב פנים אל פנים מול תניק ענק: גבר בן 60 ממדינת קווינסלנד שבאוסטרליה, יצג לדוג ליד ביתו ונאלץ להילחם בתנין כשבידו רק אולר אישי ובזמן שהחיה הענקית אוחזת ברגלו ומנסה לגרור אותו לתוך המים. האירוע התרחש ביום רביעי שעבר, בחלק המרוחק של נהר מקאיבור שורץ התנינים.

דקות לפני רגעי האימה, הוא ניסה להרחיק שור שהיה קרוב למים. בהמשך מצא הבחור נקודה טובה לדוג, אך בדיוק כשהתכונן לזרוק את חוט הדיג, פרץ התנין מהמים ותפס את רגלו. מחדשות ABC דווח כי הוא תפס ענף של עץ מנגרוב וניסה להחזיק מעמד בזמן שהחיה מנסה למשוך אותו למים.

כשהחל להתקרב למים, בשל הלחץ שהפעיל התנין, הוציא הבחור את האולר מכיסו והחל לדקור את הזוחל הענק בראשו עד שהצליח להשתחרר מהאחיזה. לאחר מכן, האיש טיפס במעלה גדת הנהר ונסע בעצמו לבית החולים עם פציעות ברגלו. מאוחר יותר הוא הוטס לבית החולים אחר שם קיבל טיפול נוסף.

במשרד לאיכות הסביבה ומדע אמרו שייתכן שהזוחל הגיע לאזור הרדוד של המים בגלל השור שהיה בסביבה. המשרד אישר שסימני הנשיכה תואמים לנשיכת תנין ואמרו כי אין כל כוונה להרחיק את התנין מהאזור מכיוון שהאזור הוא מרוחק מאוד מגישה ציבורית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר