"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: גילתה פיתון ענק על המדף בסופר

אישה האוסטרלית רק רצתה לקנות תבלינים, כשהבחינה בנחש גדול מציץ אליה מהמדפים • "התחושה הייתה שהוא מבקש שאוציא אותו מהסופר"

,עודכן
0השמעה
נחש הפיתון במחלקת תבלינים, צילום: טוויטר

איך הייתם מרגישים אם ממדף המוצרים בסופר היה מציץ אליכם נחש ענקי? עבור אוסטרלית תושבת סידני, השאלה הזו הפכה למציאות כאשר גילתה במדף התבלינים בסופר השכונתי פיתון ענקי בגודל שלושה מטרים, מביט אליה ממרחק של 20 סנטימטרים.

החוויה יוצאת הדופן אירעה להליינה אלאטי, כשהלכה לקנות מוצרים ברשת הסופרים האוסטרלית Woolworths. את שעברה היא סיפרה לערוץ חדשות מקומי: "ערכתי קניות ופתאום הראש שלו היה במרחק של 20 סנטימטרים ממני, הוא פשוט הסתכל עלי והתחושה הייתה שהוא מבקש שאני אוציא אותו מהסופר". עוד הוסיפה כי הנחש היה רגוע ושליו.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

Helaina Alati was browsing shelves in Sydney when she came face-to-face with a 3m (10ft) diamond python, which she caught and released.

Get more videos from Sky News:https://t.co/mQfqub1iRRpic.twitter.com/iK5vTa7cIK

— Sky News (@SkyNews)August 18, 2021

למזלה הגדול של הליינה, בעברה היא התנדבה במרכז לזוחלים, דבר שעזר לה להימנע מהתקף חרדה, וכך היא הצליחה לקחת את הנחש ולשחרר אותו מחוץ לחנות.

הליינה פרסמה את הסיפור שלה ברשתות החברתיות וזכתה כמובן לתגובות רבות. אחד מהמגיבים כתב "אוי, היית ממש חוטף התקף לב במקומך", אחר ציין: "וואו, לאיזה הלם הייתי נכנס! אף אחד לא מצפה לדבר כזה", ומגיב נוסף סיכם: "היא תפסה אותו? אני הייתי עובר לפלנטה אחרת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר