עבור חלקם זו ההזדמנות האחרונה: עשרות כלבים מחכים שתצילו אותם

בחול המועד סוכות ייערך בקניון דרורים הפנינג אימוץ ענק בהשתתפות כ-10 עמותות ושירותים וטרינריים מכל הארץ • חלק מהכלבים ממתינים לבית זמן רב, ולא לכולם יש עוד זמן

גם המתוק הזה ימתין לכם ביריד האימוץ , סיהן משיוף פלג
גם המתוק הזה ימתין לכם ביריד האימוץ | צילום: סיהן משיוף פלג

בחול המועד סוכות תיפתח בפני עשרות כלבים הזדמנות להתחלה חדשה. ביום שלישי, 29.9, בין השעות 15:00 ל-19:00, ייערך בקניון דרורים יום אימוץ מיוחד, שבמסגרתו יוכל הציבור לפגוש כלבים מכל הגילים והסוגים ולבחון אפשרות להעניק להם בית חם ואחראי.

האירוע ייערך בהשתתפות כ-10 עמותות ושירותים וטרינריים מרחבי הארץ, בהם "חבר", "באר שבע אוהבת חיות", "הרצליה ונתניה אוהבות חיות", "ירושלים אוהבת חיות", "ערד לחי", "חבר לי" ו"דוגלס", לצד השירותים הווטרינריים של מטה יהודה, אשכול עיוש ואשקלון. במתחם יחכו גורים, כלבים בוגרים וכלבים מבוגרים, חלקם כאלה שננטשו מבתיהם ונאלצו להתחיל את חייהם מחדש, ואחרים שהגיעו מהסגרים ברחבי הארץ.

עבור חלקם זו ההזדמנות האחרונה | צילום: סיהן משיוף פלג

הזדמנות אחרונה

עבור רבים מהם מדובר בהזדמנות חשובה, ולעיתים אף אחרונה, לזכות במשפחה. חלק מהכלבים המגיעים מההסגרים ממתינים לבית זמן רב, ובמקרים מסוימים הזמן פועל לרעתם, מה שהופך את יום האימוץ הזה למשמעותי במיוחד עבורם.

הסיוע למאמצים

כל אימוץ באירוע מלווה במעטפת תמיכה מלאה. כל כלב יימסר עם סל אימוץ הכולל עיקור או סירוס, שלושה חיסוני משושה, חיסון כלבת ושבב. בנוסף, כל מאמץ יקבל תיק מתנה עם הפתעות ואוכל לכלב, לצד מתנות מחברות ביופט ואקנה. במקום יהיו גם מאלפת, וטרינר ויועצי אימוץ, שיסייעו בבחירת הכלב המתאים לאורח החיים של המשפחה ויעניקו מענה לשאלות גם אחרי המפגש הראשוני.

יום שלישי, 29.9.26 (חול המועד סוכות), בין השעות 15:00 ל-19:00, קניון דרורים

המודעה להפנינג אימוץ כלבים | צילום: יח''צ
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר