סוף לסאגה שריגשה ובעיקר גרמה לעצב רב בכל רחבי העולם? סרטון שפורסם בשעות האחרונות ברשתות החברתיות, מראות כי פאנץ' הקוף נראה משחק, מסתובב ואפילו מנשק חברה קופה חדשה.
למי שלא יודע על מי מדובר, נחזור קצת אחורה. לפני כחודש החלו לצוץ סרטונים מגן החיות בעיר איצ'יקאווה שביפן, בהם נראה פאנץ' הקוף מותקף וסובל מבריונות על ידי שאר הקופים שסביבו, מה שעורר אלפי תגובות זועמות על ידי אנשים מסביב לעולם, חלקן דרשו אפילו מגן החיות להתערב בכך שירחיקו את פאנץ' משאר החיות.
פאנץ' ננטש על ידי אמו מיד לאחר לידתו ביולי 2025. לאחר שטופל והואכל בבקבוק על ידי צוות המטפלים, הוא הוכנס בחודש שעבר ל"הר הקופים" של גן החיות, שם חיים כ-60 קופים בוגרים.
בשל חסרונה של דמות אם קופה שתגן עליו, פאנץ' התקשה חברתית. כדי לסייע לו, המטפלים העניקו לו בובת פרווה כתומה וגדולה בצורת אורנגאוטן, שהפכה מיד לתחליף אם עבורו וזכתה לכינוי "אוראן-מאמא".
בהנהלת גן החיות סירבו להפריד בינו לבין שאר הקופים שסביבו והבהירו כי למרות התקרית, פאנץ' מציג "חוסן נפשי" וממשיך ללמוד כיצד להשתלב בלהקה, כשהוא מוצא נחמה בבובת האורנגאוטן המפורסמת שלו.
לאחר הפרסום האחרון שמתפשט ברשתות, נראה כי הנהלת אולי בכל זאת צדקה. האם פאנץ' יפתיע את כולם ויהפוך למלך הקופים? ימים יגידו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
